CLOUDY PRAGUE

3/13/2017

blogiin_praha-2 Ostettiin kaverin kanssa ennen Joulua extemporella kolmen yön reissu Prahaan. Täällä sitä nyt ollaan! Kolme päivää on mennyt ohi hetkessä, ja huomenna on jo aika suunnata kohti koti Suomea. Täällä kyllä riittäisi tekemistä vaikka muutamaksi viikoksi.
 Praha on vienyt meidän sydämmet täysin. Eläminen on halpaa, kaupunki on kaunis vanhoine taloineen, ihmiset on ystävällisiä ja joka puolella on ihania kahviloita. Ollaan kävelty täällä kaikki nähtävyydet läpi ja tuntuu että matkaa on tullut kuljettua lähelle 100 kilsaa :d... Tänne kyllä suuntaan vielä uudestaan!
***
Pictures are from my little trip to Prague!blogiin11blogiin_praha-7blogiin13blogiin_praha-4blogiin10blogiin_praha-5blogiin_praha-1blogiin8blogiin_praha-6blogiin_praha-3 blogiin14blogi_praha15-1

6 comments :

 1. Kuinka lämmintä siellä on ollut, onko ihan hyvin pärjännyt nilkat paljaana? :-D Oon kans miettinyt reissua Prahaan ensi syksylle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on ollut about 10 astetta lämmintä! Hyvin on pärjännyt :) Joillakin täällä jo shortsit jalassa :D....
   Suosittelen!

   Delete
 2. Ihanan näköstä!! Hyvään aikaan pääsee fiilistelemään sulta näitä kuvia kun muutaman viikon päässä itse samoissa maisemissa!<3

  ReplyDelete
 3. beautiful pictures <3 it's always amazing to see tourists enjoying prague.)

  ReplyDelete

Blog Archive