BLUE JACKET

3/28/2017

blogiin_mikko_k2 Hello! On tullut kuvailtua tän talven aikana muutaman kerran paleltumis pisteessä. Mua palelee tosi helposti, ja kaverit nauraa mulle välillä kun mulla on rukkaset ja uggit jalassa, kun heillä tennarit ja ohuet takit. Asukuvia kuvatessa täällä Suomessa se on vaan tosiasia, että täällä on kylmä, ja valitettavasti ne uggit ja rukkaset ei näytä kaikista parhaimmilta. Kuten mun naamasta voi huomata, näitäkin kuvia kuvatessa oli hiukan kylmä.

Selasin äsken mun blogia jonkun pari vuotta taakse päin. Olin kirjoittanut viime kesänä tässä postauksessa tosi hyvin, ja ajattelin kopsata sen tähän "Mulla on ollut huono tapa tässä viime aikoina verrata varsin useinkin omaa elämää muiden elämiin. Instagramissa, Tumblr:ssa ja varsinkin useimmissa seuraamissani blogeissa ihmisten elämä näyttää ulospäin aikalailla täydellisiltä. Ihmiset matkustelee jatkuvasti, syö ulkona, omistaa täydellisen kämpän, tapaa jatkuvasti uusia ihmisiä ja elää muutenkin high lifeä 24/7. Kohtaan usein nykyään turhautumisen tunteen kun aamulla ei ole syytä herätä, ja kalenteri ammottaa tyhjyyttä. Oon ollut viimeisen parin kuukauden ajan tosi paljon yksin, ja mun päivät on kulunut hortoilemiseen paikasta toiseen.
 Viime päivinä oon kuitenkin tajunnut ja sisäistänyt sen ettei koskaan pidä verrata omaa elämää kenenkään muun elämään. Tää ois mun elämänohje kaikille just nyt. Kaikilla on omat ongelmansa joista ei sanota heti ensimmäisenä kättelyssä saatika blogeissa. Oman elämän ja muiden elämien vertailu ei tee ainakaan onnellisemmaksi, eikä se hyödytä ketään, varsinkaan itseään saavuttamaan mitä oikeasti omalta elämältä haluaisi."
 Varsinkin vikat pari riviä oli mun mielestä tosi hyvin kirjoitettu (hehe vaikka itse sanonkin). Tosi monesti kuulee kun kaverit (ehkä syyllistyn tähän itsekin välillä) valittaa, että kun jonkun elämä on niin täydellinen, ja tää täydellisen kuva muodostetaan pelkästään Instagramin tai blogin välityksellä. Se on surullista että ihmiset tuntee näin toisten elämistä pelkän sosiaalisen median kautta... Pystyttekö samaistumaan tähän?
Huhh, tulipas pitkä teksti.

PS: Noista yllä olevista youtube linkeistä pystyi ennen painamaan. Toimiiko teillä noi?
***
Outfit from a few days ago. I found this jacket from Zara, and I think this blue is great color for spring!

 JACKET ZARA
SUNGLASSES RAY-BAN*
SHOES VANS*
PANTS H&M
SHIRT WEEKDAY (MEN)
blogiin_mikko_k blogiin_mikko_k-4blogiin2blogiin_mikko_k_4blogiin_mikko_k3 PHOTOS BY MIKKO KAUNISTO(click here to instagram)

3 comments :

 1. Uuuuu tulipa näistä kivoja!

  ReplyDelete
 2. Toi mitä kirjoitit on niin totta. Kiitos kun muistutit!

  ReplyDelete
 3. Great jacket! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete

Blog Archive