BACK TO 2012-2014 WOULD I WEAR IT AGAIN?

3/02/2017

Blogia on tullut kirjoitettua nyt kuusi vuotta. Puolet siitä ajasta tosissaan ja puolet "vähän sinne päin tyylillä". On kuitenkin tullut kuvattua muutamat asukuvat näiden vuosien aikana, ja ajattelin nyt jakaa niistä teidän kanssa muutamat. Nämä kaikki kuvat ovat vuosilta 2012-2014.

Aina välillä joku tulee pysäyttämään mut (lähinnä baarissa :D), ja kertomaan halauksen kanssa että on lukenut mun blogia ihan blogin alkuajoista lähtien. Tuntuu jotenkin ihan hullulta että ihmiset on oikeasti saattanut seurata mua niin pitkään! Täytyy kyllä kiittää teitä jotka vieläkin jaksaa blogia seurata <3.
 Oon jakanut paljon mun elämästä 14 vuotiaasta lähtien kaikkien luettavaks, joka on jollain tapaa vähän pelottavaa. Sinänsä en ole yksin tämän asian kanssa sillä puolella mun läheisimmistä kavereista on kans ollut blogi koko teini-iän läpi. Enää en kirjoita blogissani oikeastaan mistään henkilökohtaisista asioista, joka on osaksi sen syytä että mun blogi on muotoutunut kokonaan vain muotia ja tyyliä käsitteleväksi blogiksi. Lifestyle puoli on jäänyt oikeastaan kokonaan pois. Toinen asia mikä on vaikuttanut siihen etten jaa täällä enää mitään henkilökohtaisia asioita on se, että musta ei tunnu siltä että haluaisin jakaa sellaisia asioita kaikkien luettavaksi.

 Asut jotka pukisin vielä vuonna 2017 päälle on merkittynä YES, ja asut joita vuosi 2017 ei tule enää näkemään on merkittynä NO.
Tykkään tän asun kerroksista! YES
Tää muokkaus hämmentää mua erittäin paljon. Tää asu on muuten ihan kiva mutta valkoset farkut, iso NO.
Tää asu on varmaan mun blogihistorian kohutuin postaus. Taisi mun asusta tulla joku demi.fi keskustelukin, hahah... Jos kiinnostaa lukea vähän alle 100 kommenttia siitä kuinka porukka ihmettelee mun rintaliivejen puutetta, voitte siirtyä siihen tästä.
Tää asu on hämmentävä huonolla tapaa.
Tän asun voisin laittaa vaikka heti päälle. Kyseinen musta villapaita joutui tosin kirpparille sillä se keräs kaikki koiran karvat ja ei ollut mukava päällä :/.
Tässä asussa on aivan liikaa kaikkea. Ei.
Muistan kun käytin näihin aikoihin melkein aina kultaista kaulaketjua. Se oli se in juttu sillon. Vaikken tuota kaulakorua enää laittaisikaan kaulaan, on tää asu YES listalla.

6 comments :

  1. Hahaa muistan noi asut hyvin!!!

    ReplyDelete
  2. Hahha eikä!!! :D Vitsi tää oli siisti postaus! Muutamat no-asutki oli aika jees tai ei sellasia järkkyjä niinku monien (kuten munkin) vanhat asut, mutta en tiiä miks nauroin täällä silti vedet silmissä :----DD<3

    ReplyDelete
  3. :D:D <333 hhahah joo no en löytänyt (onneks) niitä kaikkein pahimpia!

    ReplyDelete

Blog Archive