FAKE GLASSES - HOT OR NOT?

2/19/2017

lasit_asu2Ystäväni Anni tilasi nämä lasit muutama viikko sitten. Ne on päätynyt mun lainaan useampaan kertaan sillä mää vaan rakastan näitä!! Piti muutama päivä sitten laittaa omatkin lasit ebaysta tilaukseen parilla eurolla. Laadukkaat lasit sieltä siis tulossa :D. Mitä mieltä ootte ylipäätänsä silmälaseista ilman vahvuuksia? Mulla on kyllä myös silmälasit joissa on vahvuudet, mutta käytän niitä lähinnä vaan kotona. Mulla ei ole niin huono näkö että mun ois välttämätöntä käyttää silmälaseja 24/7. Saa nähdä kun mun feikkilasit saapuvat ebaysta, jos vaikka ostaisinkin uudet silmälasit vahvuuksilla tällä mallilla!
***
Do you like these glasses? 

SHOES ADIDAS
SOCKS NIKE
SWEATER ACNE STUDIOS
JACKET ZARA 
GLASSES EBAY

10 comments :

 1. ois kyl kiva, jossei tarvis käyttää laseja 24/7, mutta ite oon niin sokea, että se on mahdottomuus :-D veikkaan, että voisin kyllä käyttää feikkilaseja, jos lasit ei olisi joka päivä nenällä muutenkin. noi on nimittäin aika päheet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi kyllä vaikuttaa jos pitäis käyttää laseja joka päivä. Sit ei ehkä enää jaksais laittaa feikkilaseja ihan huvikseen päähän xd

   Delete
 2. Mulla on kanssa saman malliset feikkilasit. H&M:stä löysin :) TYKKÄÄN!

  ReplyDelete
 3. Itellä on just sellaset lasit mitä pitää käyttää 24/7 koska oon aiiivan sokea muuten. :DD Mut mua ei haittaa, mä rakastan mun lasejani yli kaiken kun vihdoin ja viimein oon löytänyt sen oman mallin! Luovuin jopa piilareista kokonaan niiden takia. :) Mut nää sun (Annin) lasit on kyllä mageet!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on just kaikista paras tilanne jos löytää sellaiset lasit joita haluu käyttää koko ajan! Tiiän just paljon tyyppejä joita ärsyttää silmälasit...
   Nii nää on!!!

   Delete
 4. Omg,very beautiful! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete
 5. Mä niiiiin haluaisin pyöreet lasit, mut en tarvitse laseja ja jotenkin mulla ei pokka riitä käyttää feikkilaseja :D

  http://www.lily.fi/blogit/rosa-h-0

  ReplyDelete

Blog archive