NEW IN / WARDROBE TALK

1/25/2017

2En ole tehnyt enää moneen vuoteen New in-postauksia. Tein näitä joskus blogin alku aikoina aina kun olin ostanut jotain uutta, varsinkin jos olin tehnyt joitain super hyviä kirppis löytöjä.

En muista kirjoittaneeni näistä kengistä täällä blogin puolella(?). Näin kyseiset kengät about vuosi sitten jonkun jalassa Insagramissa ja pitihän niistä heti ottaa selvää. Pieni huokaus siinä kuitenkin tuli kun löysin ne Guccin sivuilta ja hintalappu oli muutama kymppi enemmän kuin olin suunnitellut. Aloin kuitenkin pikku hiljaa säästämään näihin. Muutaman kerran kesän puolella nämä kerkesikin jo käydä ostoskorissa Guccin nettisivuilla, mutten tilausta loppuun asti vienyt.

Harkitsin näitten ostoa kuitenkin sen vuoden ajan, eikä siis puhuta mistään vuosisadan heräteostoksesta. Jos pitäis valita että ostanko merkkilaukun vai kengät, mun ehdoton vastaus olisi kengät. Mun vaate_politiikka on tällä hetkellä "osta vähän, mutta satsaa sit kun ostat". Mun unelmien vaatekaappi koostuis vain muutamista vaatteista, mutta ne olisi laadukkaita ja käyttäisin niitä oikeasti. Mulla on nyt sellainen tunne että haluisin heittää mun puolet vaatekaapin sisällöstä menemään, sillä sen pohjalla lojuu sellaisia vaatteita joita en ole käyttänyt viimeisen vuoden aikana kertaakaan.

Nyt vaan lumien sulamista odotellen...
31

4 comments :

 1. Mua kiinnostais sikana tietää sun yo-arvosanoja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah xd miksi?
   Kirjoitin lukiosta M:n papereilla!

   Delete
 2. Joo, ehdottomasti samaa mieltä että laatu korvaa määrän! :)

  ReplyDelete

Blog Archive