FLY ME ANYWHERE

1/10/2017

blogiin_vettä-8Oon ollut tässä viime torstaista asti flunssassa. En ole jaksanut tehdä mitään muuta kuin maata sohvalla ja katsoa telkkaria.

 Mulla on ollut jo kauan tapana nettiä selaillessa aina eksyä vähän väliä selailemaan lentolippuja. Mulla on koko ajan sellainen tunne että pakko päästä johonkin reissuun. Melkein tasan vuosi sitten ostin äkkilähdön Kööpenhaminaan ihan vain sen takia että lentolippu oli halpa ja oli pakko päästä johonkin. Köpiksessä satoi vettä koko matkan ajan ja halusin päästä takaisin kotia. En osannut nauttia matkasta yhtään, koska olin yksin. Ei mennyt kuitenkaan kauaa kun oli ostanut lentoliput Skotlantiin, tällä kertaa ystävän luokse.

Oon reissannut parin viimeisen vuoden aikana aika paljon, mutta tehnyt kaikki Euroopan sisällä. Oon pitkään haaveillut kaukomatkasta, erityisesti Japanin matkasta. Pari kuukautta taakse päin Tokio-Helsinki edes takaiset lennot oli alessa 300€(normaalisti 500-700€), meinashan siinä itku tulla kun en kerennyt niitä itselleni hommaamaan.

 En ymmärrä mikä siinä on että mulla on jatkuvasti sellainen fiilis että on pakko päästä johonkin reissuun, ihan sama minne. Toki tämän hetkinen vuodenaika saattaa vaikuttaa tilanteeseen, mutta mun mielestä vuodenajasta riippumatta pitäis pystyä olemaan rauhassa paikallaan ja nauttia arjesta. Eikö?

Anni kirjoitti muutama kuukausi sitten postauksen kadonneesta reissukuumeesta, ja tajusin että oon ihan samassa tilanteessa nyt kuin jossa Anni oli vuosi sitten.

Tälläsiä ajatuksia tänään tiistaina. Lähettäkää mulle parantavia supervoimia niin pääsen taas normaaliin postailutahtiin.blogiin_vettä-32-1blogiin_vettä-6blogiin_vettä-5blogiin_vettä-42-2blogiin_vettä-2

4 comments :

 1. oh,lovely photos! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete
 2. Voi rakas! Siis mä just mietin, että kuulostaa ihan samalta kuin se mikä fiilis mulla oli silloin, mutta olit hoksannu sen itekki.. Pitää puhua enemmän ku nähhään<3 Meiän pitää lähtä kans jollekki reissulle joskus!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. todellakin lähetää reissuun yhes!! <3

   Delete