29A

1/20/2017

kk1
Mun on pitänyt koko päivän tehdä yks tärkeä koulu juttu, mutta oon saanut hienosti päivän kulumaan muissa jutuissa.
 Anni majailee melkein mun naapurissa (viereisessä talossa) kylppäriremontin takia ja oon siitä innoissani. Kukaan mun kaveri ei ole koskaan asunut ihan lähellä, mutta nyt Anni asuu viereisessä talossa, ainakin pari viikkoa. Oon haaveillut kerrostalo naapurista keneltä vois käydä aina lainaamassa kananmunia jos ne on loppunut. Vielä en ole tutustunut meidän talon asukkeihin, mutta ehkä löydän vielä jonain päivänä mun sielunkumppani_naapurin.
***
Today's outfit

SHOES H&M
SUNGLASSES RAY-BAN*
JACKET ZARA
SWEATER ACNE STUDIOS (MEN)
SKIRT H&M
korjailu4 blogiin_-7kk3blogiin_-5korjailu2-1korjailu3blogiin_-6kk4korjailu1kk2 PHOTOS BY ANNIEVELIINA

6 comments :

 1. Gorgeous outfit! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete
 2. Näistä tuli niiiiin kivoja!!! Ja pittää kyllä nähä nyt paljon ku asutaan taas vähän lähempänä ja tällä kertaa jo vähän enemmänki ku "vähän lähempänä" haha <3__<3

  ReplyDelete
 3. Perfect:) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete

Blog Archive