STILL LOVING THE PINK JACKET

11/15/2016

uusinta5 Muistatteko tän asun vuoden takaa? Tää on mun ihan yks lemppari asuista viime vuodelta. Lainasin Annilta tuota vaaleanpunaista takkia, ja oon pitänyt sitä sillä silmällä Annin vaatekaapissa että jos se sieltä on myyntiin menossa niin se varmasti siirtyy mun omistukseen. Silloin kun nää kuvat on otettu oli mun adidakset vielä valkoiset, asuttiin poikaystävän kanssa eri asunnossa, olin just näinä päivinä lähdössä Lontooseen ja meikkasin mun kulmakarvat päin helvettiä(näistä kuvista päätellen ainakin). Nyt on paljon asioita muuttunut, mutta myös moni asia on pysynyt samana. Ihanaa viikon alkua kaikille <3

SHOES ADIDAS
JACKET 2ND HAND
SUNGLASSES RAY-BAN
PANTS JUNKYARD XX-XY
uusinta3 uusinta2blgoi3
uusinta1 PHOTOS ANNIEVELIINA

8 comments :

 1. pysyt yhtä ihanana vuodesta toiseen <3

  ReplyDelete
 2. Aivan super söötti takki! Koko asukokonaisuus on niin hempee, mutta ray banit rokkaa rinnalla! :-)

  ReplyDelete
 3. Niin fresh tyyli! Oot kyllä upee :)

  ReplyDelete
 4. Gorgeous look! I love your hairstyle! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete

Blog Archive