HOT OR NOT?

11/29/2016

yhteistyössä Sarenzan kanssa*800blogi3
Verkkosukkahousut on pyörinyt monien päällä viime aikoina. Kun näin ekoja kuvia näistä sukkiksista olin et "wow pakko saada itsellekkin". Mut nyt nämä itseni päällä ei tunnu niin siisteiltä. Oon kokeillut vaikka kuinka monta asua näiden kanssa ja mikään ei toimi toivotulla tavalla. Täytyy vaan todeta että kaikki vaatteet ei toimi kaikkien päällä. Näkisin itelläni enemmän verkkosukat kuin verkkosukkikset.
HOT or NOT?

 Toinen aihe josta teille ajattelin höpistä on talvikengät. Myönnän olevani kenkien keräilijä. Mun kengät on vaan aina kesäkenkiä, koska mun mielestä talvikengät ei vaan näytä niin hyviltä kuin kesäkengät. No tässä on se huono puoli että kun Suomessa nyt sattuu olemaan talviaikaa sen 2/3 vuodesta. Päätin kuitenkin että tänä talvena löydän hienot talvikengät. Nämä Bronxin uudet tulokkaat löytyi Sarenzasta. Mun mielestä perus bootsit on mun jalkaan tylsät, joten etsin kenkiä joissa on vähän jotain spessua. Näistä samoista kengistä oli värivaihtoehtoina vielä sininen, vaaleanruskea ja tämä musta. Harkitsin jo hetken sinisien tilaamista mutta mun ainainen musta kenkä hulluus vei voiton.

TIGHTS H&M
SHOES BRONX FROM SARENZA HERE*
HAT ZARA(MEN)
JACKET ZARA
SKIRT GINA TRICOT
800blogi5800blgoi8
800blogi9
800blogi6

11 comments :

 1. Noihan toimii sulla just hyvin!! ainut et tulee jo kylmä ku kuvia kattoo XD ei ehkä ihan lämpimin sukkisvaihtoehto

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy kyllä myöntää että oli kylmä ;D

   Delete
 2. Ite tykkään verkkosukkiksista ja noi sopii tosi hyvin tohon asuun! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mulla on ristiriitaiset tunteet tästä asusta ;D

   Delete
 3. HOTHOTHOTTTTttttt. En jaksa odottaa että pääsen käyttämään omiani ahhhhhhhhh kevät tule jo.

  ReplyDelete
 4. Ihastuin itsekin kuviin, joissa verkkosukkiksia näkyy, niin ispiroivia. Ostin sitten helppona ja halpana trendinä, mutta en ole keksinyt kuin yhden asun jonka kanssa sopii! Argh

  ReplyDelete
 5. great photos,your hair is so beautiful! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete

Blog Archive