8/11 WTF

11/09/2016

900xblogiin3
Tänään kun heräsin aamulla avasin ensimmäisenä facebookin tarkistakseni että Clinton on varmasti voittanut USA:n presidentinvaalit. Toisin oli käynyt... Olen seurannut USA:n vaaleja alusta asti mielenkiinnolla lukien jokaisen lehtijutun aiheesta ja selannut läpi kaikki mahdolliseet internetsivustot. Kun Trump ja Clinton alkoivat vaalien loppupuolella olemaan kaksintaistelussa, olin aivan varma että tämän täytyy olla jokin vitsi. Sellainen ihminen kuin Trump on oikeasti kisaamassa suurvallan presidentin virasta. Ja näin siinä kävi, hän voitti. Uutisen luettuani kännykästä tänä aamuna mut valtas fiilis etten halua tänään koko päivänä sieltä nousta. En noussutkaan, sillä myös 39 asteen kuume yllätti presidenttivaalien tulosten lisäks.

 Voin hyvin samaistua tähän teksiin jonka Trendin Mia kirjoitti tänä aamulla.


SHOES TIMBERLAND
JACKET 2ND HAND
HOODIE WEEKDAY

900blogiin6
900xblogiin4

12 comments :

 1. Yup, kauhussa seurattiin täällä ainakin aamuyöstä tilannetta, ja oin todella järkyttyny että Trump oikeesti voitti...

  ReplyDelete
 2. Noi vaalit oli kyl ihan älyttömät ja tulos viel pahempi! Eilen illalla en meinannu uskaltaa mennä nukkumaan ku pelkäsin et herään aamul maailmaa josa Donald Trump on presidentti..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä menin nukkumaan ihan hyvillä mielin sillä olin aivan varma ettei trump voi voittaaa ... toisin kävi ;--(.

   Delete
 3. Great photos! I can't wait for the first day of snow :)

  Nina, http://ganzbesonders.blogspot.de

  ReplyDelete
 4. aivan samoilla fiiliksillä tästä aamusta.. mutta paljon paranemisia sinne ja tosi siistin takin oot löytäny!!

  ReplyDelete
 5. Gorgeous jacket! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete
 6. Ensinnäkin, hieno takki! Mulla on pieni kysymys vaan, oletko tilannut Cos-vaatteita netistä? Jos olet niin miten se on mennyt, esim. oliko kuljetuskustannukset isot ja kestikö kauan että ostot tuli perille?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kiitos :). En oo tilannut, joten nyt en osaa auttaa yhtään :/

   Delete

Blog Archive