NEW MAKEUPS FROM PASTEL BEAUTY

10/13/2016

Yhteistyössä Pastel Beautyn kanssa*blogi-5
Sain Pastel Beautylta testiin muutamia meikkejä syksyksi. Mulla on ollut kauan mielessä testata Milanin meikkejä, koska ne on kuulemma hinta-laatu suhteeltaan nappi valinta. Valitsin testiin Milanilta Awakening Rose- poskipunan, Primerin ja kolme mattahuulipunaa. Nanshylta lähti testiin täysin vegaaninen ja eläinkokeeton meikkisivellin sarja. (Milanin tuotteet näyttäis olevan just alessa<3)

 Milanin meikkipohjan alla käytettävä primeri eli meikinpohjustusvoide, lähti testiin ihan vain sen takia sillä mulla on ollut erityisesti viime aikoina ongelmia saada meikki pysymään koko päivän ajan. Asiaan on mahdollisesti vaikuttanut se että kaulahuivi kausi on alkanut, ja mulla on tapana hautautua kaulahuiviin ihan kunnolla ulos mentäessä :D. Primerin koostumus on helposti levittyvä ja se jättää mattapintaisen ihon. 
Nanshy on brittiläinen meikkisivellin merkki, joka on vegaaninen ja eläinkokeeton vaihtoehto. Mulla on tähän asti ollut kaksi meikksivellintä joilla teen melkeinpä kaiken, pieni lisäys oli siis tarpeen. Kun avasin paketin hämmennyin ensin että onko oikeasti näin monta eri sivellintä eri tarkoituksiin. Pienen omatoimisen Youtube-meikkiopiskelun jälkeen mun tietämys meikkisiveltimistä on parantunut ja tiedän mihin mitäkin käytetään. Nanshyn paketti siis sisälti 1. Flawless Foundation 2. Buffed Base 3. Blush & Bronze 3. Conceal Perfector 4. Angled Airbrush. Viikon käyttämisen jälkeen mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa siveltimistä. Toisin kuin mun vanhat siveltimet jossa karva oli pitkää ja taipuilevaa Nanshyn siveltimet on tukevia ja kimmoisia. Eron huomasin eniten varjostusten levittämisessä ja häivyttämisessä. Oon aina ajatellut että meikkisiveltimillä ei ole kauheasti eroa, mutta niillä oikeasti on.
blogi-9
blogi-6
Mun ihan ykkös nestemäinen mattahuulipuna on ollut Nyxin Soft Matte Lip Cream, mut siinä on ollut muutama miinus. Nyxi ei kuivata huulia, mutta sitä joutuu lisäilemään päivän mittaan muutamaan otteeseen. Huulipunan mukana tuleva levitin ei ole kaikista parhain, koska sillä ei saa saa tarkkaa jälkeä aikaan. Oon haaveillu Nyxin kaltaisesta mattahuulipunasta jossa ois mukana saman värinen huultenrajauskynä. Törmäsin jokunen aika sitten Milanin Amore Matte Lip Cream-mattahuulipuniin joka on nestemäisempi kuin mun Nyxin vakio huulipuna. Milanissa on myös erilainen levitin, jolla huulipunan levitys onnistuu paremmin. Milanin huulipuna pysyy valehtelematta koko päivän huulilla. Ongelmaksi illalla meikkejä poistaessa ilmeni huulipunan pois otto sillä ihan perus meikinpoistoainekkaan ei ollut tarpeeksi tehokas sitä poistamaan :D. Milanissa huonona puolena mikä ilmeni käytössä on että se kuivattaa jonkin verran huulia. Testissä mulla on Amore Matte Lip Cream sävyissä 12 Loved ja 19 Covet. (Näitä mulla on kuvissa huulissa)
 Toisena kokeilussa oli Milanin Color Statement Moisture Matte Lipstick sävyssä 61 Matte Naked. Tää ei ole yhtä kuivattava kuin edelliset kaksi nestemäistä huulipunaa, mutta tämän pysyvyys ei ole yhtä hyvä. Myös alla oleva kuva, jossa on kädellä huulipunan sävy, on jouduttu levittämään huulipunaa monta kerrosta päällekkäin.blogi-10
blogi-3Koodilla CHRISTA saa normaalihintaisista tuotteista -10% Pastel Beautylta !
***
Use code CHRISTA it will give you 10% off when ordering from Pastel Beauty

3 comments :

 1. Kannte die Marke noch gar nicht und finde den matten Lippenstift super schön :)

  Liebe Grüße, Nina :)
  http://ganzbesonders.blogspot.de

  ReplyDelete
 2. Very beautiful photos! :)

  www.theinvisiblebutterfly.com

  ReplyDelete

Blog Archive