NEW IN ADIDAS NMD

10/25/2016

yhteistyössä SPOT-A-SHOPin kanssa*Adidas_spot_a_shop-5
Moikka!  Sain tuossa muutama viikko takaperin sähköpostia jossa kysyttiin että olisinko kiinnostunut testaamaan SPOT-A-SHOP verkkosivustoa. SPOT-A-SHOP on uusi suomalainen sivusto, joka kerää suosituimpien kansainvälisten verkkokauppojen alennukset yhteen paikkaan. Jos olet esimerkiksi etsimässä uusia Adidaksen kenkiä, voi hakuun laittaa suoraan "adidas" ja sivusto näyttää kaikki sillä hetkellä olevat alennukset kyseisestä tuotteesta. Itse nappasin mukavan löydön Zalandon valikoimasta: Adidaksen nmd-kengät, joita olin kauan himoinnut (kyseiset kengät valitettavasti loppunut jo valikoimasta :(. SPOT-A-SHOP on erittäin mukava apu ale-shoppailijalle, sillä se helpottaa tuotteiden löytymistä.

Kuten olen blogissakin jo tainut muutaman kerran manata että maailman huonoin ostamaan oikean kokoisia kenkiä. Asiaa ei vaikuta yhtään että pääseekö kenkiä kokeilemaan paikan päällä vai tilaako netistä. Noh.. Taas kävi sillä tavalla että nämä kengät on ihan vähän liian naftit. Kyseiset kengät on kuitenkin loppuumyydyt joten ei koon vaihtokaan nyt tässä tapauksessa onnistu. Nämä ovat kuitenkin sen verran hienot etten myymistä tässä tilanteessa nyt harkitse. Katsotaan nyt jos käytössä hiukan venyisi.

Käy siis tsekkailemassa SPOT-A-SHOPin sivuilta tän hetkinen alevalikoima. Voit myös tilata heidän uutiskirjeen sähköpostitse täältä.

Mukavaa tiistaita kaikille <3 photo gifi_zpsrnffxkzw.gif Adidas_spot_a_shop-7Adidas_spot_a_shop-4
Adidas_spot_a_shop-2

4 comments :

Blog Archive