9 QUESTIONS

10/31/2016

uusi2
Ajattelin tehdä vanhan kunnon blogihaasteen! Tosin siten ettei kukaan haastanut mua, enkä mä haasta ketään :D. Eli toisin sanoen tää voisi olla kysymyspostaus.
 Postauksen kuvista sen verran että kahvikaatelu-kuvissa on ideana tuoda esille mun tän hetkinen kahvi + "maito" yhdistelmä. Käytin pitkään soijamaitoa kahvissa, mutta siinä ongelmaksi tuli se että soijamaito on todella makeaa. Kokeilin jossain vaiheessa iKaffea joka osoittautui täydelliseksi. Kannattaa kokeilla! Toinen asia mikä esiintyy näissä kuvissa on uudet Triangl* bikinit, jotka tuli pari päivää sen jälkeen kun olin kerennyt lähteä Kreikkaan. Trianglelilla on paljon bikineitä eri väreissä ja malleissa mutta mun mielestä kokonaan valkoiset tai mustat toimii kaikista parhaiten.blogiin-2
1. Mihin olet aina halunnut matkustaa?
Japaniin. Tää on ollut jo muutaman vuoden mielessä. Jonain päivänä vielä ostan ne lentoliput sinne (harmi vaan että Japaniin on kauheen kalliit lennot ympäri vuoden).blogiin-8
2. Lempituoksusi? Yves Saint Laurentin Black Opiumblogiin-13. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi? Jos Guccia ei lasketa tähän nyt mukaan niin Cos tai Other Stories.blogiin-124. Mobiilisovellukset, jotta käytät eniten? Spotify, WhatsApp, Vestiaire Collective, Snapchat, Instagram, Facebook ja Mobiilipankki.blogiin-105. Jos saisit valita yhden vaatteen tai asusteen tai kenkäparin Net-a-porterista ilmaiseksi, mikä se olisi? Tää ei olisi vaikee valinta: TÄMÄ !blogiin-76. Tämän hekten lemppari tv-sarja? Aloitin just katsomaan Westworldia. Westworld vaikuttaa erittäin lupaavalta sarjalta näin neljän jakson katselun jälkeen. Suosittelen jos et ole vielä kerennyt sitä katsomaan! Sarjaan on muuten käytetty melkein yhtä paljon rahaa kuin Game Of Thronesiin, joka kertoo sarjan panostuksesta jotain.blogiin-47. Seuraava henkilökohtainen tavoitteesi? Selvitä työn ja koulun yhdistelmästä, tai keksiä jokin muu ratkaisu tähän syksyyn/talveen.blogiin-38. Kolme positiivista asiaa talvessa? Tää on paha #talvivihaaja. 1. Kunnon talvipakkaset ja aurinkoiset päivät (jos tää talvi ei ole kokonaan loskakeliä). 2. Saa käyttää super isoja talvitakkeja. 3. Talviset autoajelut ilman päämäärää kun ulkona on super  kylmä, mutta saa itse olla lämpöisessä autossa ja kuunnella musiikkia täysillä.blogiin-139. Asia jota olet viime aikoina pohtinut? Milloin tulisi virallisesti viettää Halloweenia? Onko se 28-29.10 vai tuleva 4-5.11? Tuntuu että kaikki viettää vähän milloin sattuu Halloweenia.
uusi1

2 comments :

 1. Hei tämä oli kiva! Ihanat kuvat, varsinkin vika. Taidan pölliä omaankin blogiin! Niin siis idean, en kuvia ;) Kivaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 kiitos paljon! Joo pölli ;)

   Samoin ihanaa viikkoa sinulle!

   Delete

Blog Archive