CAPTURE ME

8/09/2016

blgoi5
Hello! Tää on mun basic outfit, mikä mulla on tosi usein kun en keksi mitään ihmeellistä päälle. Myös tää kuvauspaikka on mun vakiopaikka kun ei keksi ihmeellistä paikkaa mihin menis ottamaan asukuvat. Tästä blogista on muotoutunut enemmän ja enemmän vain-asukuva-blogi, johon mulla ei oo tarvetta kertoa sen kummemmin mun elämästä. Jos haluutte seurata enemmän mitä mun elämässä tapahtuu nykyään niin seuratkaa @chsnafu snapchatissa!
***
This outfit is one of my favorite everyday outfits. I wear this always when I can't figure out what to wear. This works always. Ps: Remember follow me on snapchat @chsnafu !

HAT ZARA MEN
SHOES VANS
SUNGLASSES CÉLINE FROM OPTIKKO EYE HERE*
JACKET MANGO
DRESS 2ND HANDblgoi7blgoi3blgoi6blgoi8blgoi2
blgoi4

1 comment :

Blog archive