VERSAILLES

7/31/2016

blogiin (3 of 5)Blogi on viime aikoina vähän jäänyt, sillä viime päivät on ollut tosi kiireisiä. Pääsin Neste Ralleihin töihin, ja kuten tiedätte mun aikaisempien vuosien ralli-viha-postauksista en viihtynyt siellä töissä sitten ollenkaan. Olin jakamassa flyereita rallialuella, ja sain kuunnella kolme päivää sellasia kamaluuksia kännisiltä ralliääliöiltä ettei mitään rajaa. Mun mielestä Neste Oil Ralli-kisat on ihan ok, mutta kaikki oheistoiminta mitä rallejen mukana tulee(mukaan lukien ne edellä mainitut ralliääliöt) ei ole ok. Onneks Neste Oil Rallit on vain kerran vuodessa!
  Myös Pokemon Go, tulevaisuuden suunnitelmien pohtiminen ja ekat airbnb-asukkaat meidän kämpässä on pitänyt mut poissa blogin luota viime aikoina.

 Kuvat Versailleksesta jossa vierailtiin Ranskan reissulla !
***
Photos from Versailles!
blogiin (5 of 5)
blogiin222 (1 of 1)

8004

10 comments :

 1. Oh, haluaisin viersilla Versaillesissa. Oliko käymisen arvoinen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin on käymisen arvoinen! Kantsii tosin harkita vierailua ettei turisti sesonki ole pahimmillaan, sillä muuten tuolla on aika ahasta liikkua ja muutenkin tunkkasta.

   Delete
 2. Vitsin upeus, toivottavasti nähdään pian<3<3

  ReplyDelete
 3. Mitä tulevaisuuden suunnitelmia sulla on?:)

  ReplyDelete
 4. Nyt kyllä kaduttaa, kun unohdin kameran tolta reissulta. Ja silloin pidin taukoa blogin kirjoittamisestakin... Vitsi miten upeita kuvia! Oispa mullakin niitä sieltä. :-(

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :(( ouh... Mut välillä voi pitää reissussa kuvausvapaata ja keskittyä vaan katselemaan ilman kameraa :)

   Delete
 5. Hei I feel you, täälläkin on yks rallivihaaja. Rallit ei oo mua ennen ärsyttäny, mutta nyt kun asutaan Väinönkadulla, niin harjun pätkä on vähän liian lähellä! Oksettavat humalaiset ralliääliöt on yks vihan kohde täälläkin! :D Mutta joka tapauksessa ihania kuvia, sulla on tosi ihanan siniset silmät!! :)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ralliääliöt on niin..................
   Kiitos <3

   Delete

Blog Archive