FRINGE SKIRT

7/03/2016

Moikka! Mulla on paha objektiivi problema päällä. Kuten kerroin mun 50mm meni rikki, joka oli mun ainut objektiivi. Oon yrittänyt ettiä kuumeisesti tilalle uutta 50mm, mutta jostain syystä kukaan ei ole juuri nyt myymässä sitä käytettynä. Pitäkää peukkuja että uus objektiivi löytyy nopeesti niin pääsen taas normaaliin postausrytmiin.

SKIRT BUTIK CARLA*//
SHOES VANS FROM DEFSHOP HERE (FB HERE)*//
SHIRT WEEKDAY MEN//
SUNGLASSES CÉLINE//
FROM OPTIKKO EYE*//hapsu10 photo gif_zpssvmyud7d.gif hapsu5

4 comments :

 1. lovely skirt! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hei, kiinnitä huomiota valkoisen puhkipalamiseen! Sun kuvat on jo muuten tosi kivoja ja sulla on silmää, mutta kun jätät liian kirkkauden pois niin ne on superkivoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! En tiiä miten meidän näyttöjen kalibrointi eroaa, mutta mun näytön asetuksilla se ei ole häiritsevä.

   Delete

Blog Archive