VANS OLD SKOOL

6/12/2016

vans1Kiitokset poikaystävälle joka jaksoi kuvata tän asun kolmeen kertaan. Jos asukuvat ei joskus onnistu, jätän vain kuvat julkaisematta ja sit hyväksyn ettei nyt tullut kuvattua kyseistä asua. Mut tykkäsin tästä asusta erityisen paljon, joten en luovuttanut ekan, enkä tokankaan yrityksen jälkeen. #bloggerlife.
  Mun kenkäkaapin uusin tulokas on Vanssin Old Skoolit. Olin tosi pitkään miettinyt Old Skoolien hankkimista, mutta nyt vasta sain hankittua ne. Välillä uusien kenkien kanssa joutuu käppäilemään parin ekan päivän(tai viikon) ajan rakkolaastarit jaloissa, ja täytyy sanoa että nämä kengät on saanut mun kantapäät auki nyt niin pahasti että ainoat kengät mitkä menee jalkaan tällä hetkellä on sandaalit.
***
Today's outfit! My new Vans Old Skool are my first Vans' sneakers. How do you like the Old Skool?

SHOES VANS FROM DEF-SHOP HERE*//DRESS HM//SWEATER 2ND HAND// BAG ZARA//vans11 vans3blgoi4vans2vans8vans4vans10
*Saatu yhteistyön kautta

8 comments :

 1. Vau niin upea asu :* oli vaivan arvoista haha.

  ReplyDelete
 2. No hyviä kuvia ainakin tällä kertaa saitte!

  En tiiä ootko tietonen, mutta uudet kengät kannattaa aina sisäänajaa siten, että pidät niitä alussa vaan ihan muutaman-kymmenen minuutti niitä jalassa ja pikku hiljaa lähet siitä lisäämään niiden käyttöaikaa. Mä aina itse tepastelen uusien kenkien kanssa alkuun kotona (kun kengänpohjatkin on vielä puhtaat), esim imuroidessa tai ihan vaan tietsikankin ääressä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!

   En oo harrastanut kenkien sisäänajamista ennen. Mitkään kengät ei ole ennen painanut näin paljon kuin nämä. Mutta kiitos vinkistä :) pitääpä pikku hiljaa lisätä noiden käyttöä !

   Delete
 3. Ihana asu ja TOI LAUKKU!!!!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. KIITOS! ja laukku on jonkun kolmen vuoden vanha ikuinen luottolaukku<3

   Delete
 4. oldskoolit kyl miellyttää silmää (ja on onneks mun jalkojakin:-D) ja oot ihan älyttömän kuvauksellinen, superkivoja kuvia!

  ReplyDelete

Blog Archive