SAILING

6/17/2016

blgoi4 Vietettiin poikaystävän kanssa alkuviikko mökillä. Sää suosi meitä helteellä, joten voittekin arvata näistä kuvista miten vietin nää pari päivää. Mä oon kuitenkin ehdottomasti enenmmän kaupunki kuin mökki-ihminen. Mökillä on kiva käydä kesällä muutaman kerran, ja se pari kertaa riittää mulle mainiosti.

 Ootte saattanut bongata mun Instagramin puolelta mun muutamat Triangl biksut, joista mulla on yläosa päällä näissä kuvissa. Ne on todella hyvännäköiset bikinit, mutta siihen se sitten jääkin. Triangl-bikinit on neoprene matskua joka ei hengitä ollenkaan. Voitte kuvitella miten kuumat noi on aurinkoa ottaessa. ;D Ihanan näköiset yksilöt, mutta hiukan epäkäytännölliset.blgoi3blgoi5blgoi2blgoi1

4 comments :

 1. Niin ihania kuvia taasen : ) Ja samaa olen miettinyt noissa Triangl biksuissa, joten kiva oli kuulla tälläinen rehellinen mielipide!

  www.terhisuanto.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi! Ja jep...Kaikki on aina tuntunut vaan hypettää noita xd

   Delete
 2. Lovely photos! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete

Blog Archive