MORE RED

6/21/2016

adidas1 Hommasin vihdoin itselleni Lightroomin photarin kaveriks. Oon muokannut tän postauksen kuvat kolme kertaa kokonaan uudestaan sillä Lightroomin käyttö ei vielä suju ihan ongelmitta. Ehkä seuraavat asukuvat sujuu jo paremmin.

  Jatkoin mun tän päivän asussa viime postauksen punaista-linjaa. Viime postauksen mekko ja tän asun mekko onkin mun vaatekaapin ainoat punaiset vaatteet. Mun must hankinta ens syksynä on punainen takki, saa nähdä löydänkö :d.

SHIRT ADIDAS FROM DEFSHOP HERE (FB HERE)*//DRESS LINDEX//SHOES ADIDAS
adidas3adidas4adidas8adidas2adidas6adidas7*saatu yhteistyön kautta

7 comments :

 1. Upee christa!! Ihana asu<3

  ReplyDelete
 2. Näyttää tosi hyvältä toi letti ja kuvat on upeita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täh en löydä kommentointikohtaa niin pakko laittaa tähän replyna!

   Suositteletko Lightroomia? :)

   Delete
  2. Suosittelen! Mutta kuitenkin mulla on vielä photari :). Ne kaks on hyvä kombo ;)

   Delete

Blog Archive