BLUE//GREEN SKIRT + OVER KNEE BOOTS

3/11/2016

blgoi2Moikka. Mun ei ollut tarkoitus pitää taukoa blogista, mutta niin siinä vaan pääs käymään. Tajusin tän parin viikon aikana että mulla ei ollut ikävä bloggaamista. Mulla oli tosi rentouttava olo ilman blogia, mutta toisaaltaan näitten parin viikon aikana en keksinyt bloggaamiselle korvaavaa toimintaa. Mulla ei ole ollut mitään niin suurta kiinnostusta johonkin "harrastukseen" kuin mitä blogi on mulle ollut näiden vuosien ajan. Vaikka bloggaaminen on tuntunut tähän asti oikealta jutulta tehdä, en tiedä onko se enää. Olette ehkä huomannutkin postauksien tason laskeneen ja mulla ei ole enää uusia ideoita mitä postata.
 Blogin lopettaminen tuntuu jotenkin hiukan pelottavalta ajatukselta, joten en tee mitään hätiköityjä ratkaisuja. Katotaan mitä kevät tuo tullessaan =)


Oon kuvannut tuossa samaisessa paikassa monia kertoja. Tykkään tosi paljon tästä vihreestä peltiseinästä, joka saa mut palaamaan yhä uudestaan kuvaaamaan tuonne.


SHOES ZARA//SKIRT ZARA//JACKET MANGO//SUNGLASSES RAY-BAN//SHIRT WEEKDAY (MEN)//blgoi3blgoi4blgoi1blgoi5 blgoi9 blgoi8

2 comments :

  1. No harmi jos päätät lopettaa ku siul on ihania kuvia ja hauska tapa kirjottaa, mut jos niin päätät ni pääsee onneks sinuu seuraa instagramissaki kuvien kera! :)

    ReplyDelete
  2. super:) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete

Blog Archive