RED

2/07/2016

reed3
Hei! Oon nyt bussissa matkalla kohti Helsinkiä. Vähän lisä haastetta reissuun tuo se että sain tosiaan eilen flunssan päälle. Kuumetta en ole uskaltanut mitata...
 Näitten kuvien muokkaaminen oli astetta haastavampaa kuin yleensä, jonka voittekin huomata että takin väri muuttuu eri kuvissa. Mutta mennään nyt näillä kuvilla tällä kertaa xd.
***
At the moment I'm on the bus going to Helsinki. Tomorrow morning I'm flying to Copenhagen. I'm going to make this trip alone. Yesterday I got flu, so it makes little bit more challenge for this trip. But I hope everything goes well :)

SHOES ADIDAS//HAT 2ND HAND//JACKET JUNKYARD XX-XY HERE*// JEANS JUNKYARD XX-XY//BLACK SWEATER GINA TRICOT//red3red1red5red2

8 comments :

 1. Kysyit jossain tuolla vanhemmassa postauksessa matkalukemisvinkkejä ja aattelin nyt heittää tänne Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys. Ihan hiton hyvä kirja, jos vähänkään tykkää filosofisesta tekstistä! Plus nopea lukea, joten sopii matkalle. :-)

  ReplyDelete
 2. Jee en malta oottaa sun köpis vinkkejä ja kuvia vaikka oonkin siellä pariin otteeseen käyny! Ens viikolla suuntaan köpikseen kolmannen kerran, joten lisävinkit tulee enemmän kun tarpeeseen! :) Huippua reissua sulle!!
  -Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) Köpis vinkit tulossa kun saan kuvat muokattua=))

   Delete
 3. Lovely outfit!:)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete

Blog Archive