FUH

2/17/2016

huf7Nappasin nämä kuvat tänä aamuna kiireessä, eikä mun ollut tarkoitus julkaista näitä ollenkaan. Kuvat päätyi kuitenkin postaukseks, sillä mulla ei oo m_i_t_ä_ä_n postattavaa varastossa :D. haha...

Mun on pakko vinkata teille tuotteesta, jonka luulin olevan täysin huuhaata. Kyseessä Mavalan ripsiseerumi. Oon käyttänyt kyseistä tuotetta nyt noin kuukauden ajan mun kulmakarvoihin(hahah joo), tavoitteena saada edes vähän kulmakarvoja. Tähän päivään asti en ole uskonut seerumien tehoon, mutta nyt näitä kuvia tarkastellessani mun on pakko myöntää mun kulmakarvojen kasvaneen ihan hurjasti! Jos joku teistä on harkinnut seerumin käyttöä niin voin lämpimästi suositella tätä joko ripsiin tai kulmakarvoihin käytettäväks. Plussana on että Mavalalle hinta tais olla jotakin kympin luokkaa, kun vastaavien muiden merkkien hinnat pyörivät sadan euron tienoilla.

HUF SHIRT HERE*huf6 huf4huf5 PHOTOS ARE TAKEN WITH OLYMPUS E-PL7

18 comments :

 1. Mun mielestä nää kuvat on ihan sairaan kivat!! Ja huomaan itekki, että sun kulmakarvat on kasvanu!!! :D Ihan tosi hyvännäköset!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. NE ON KASVANUT! Kiva et joku muukin huomas <3

   Delete
 2. Gorgeous photos! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. nii siistit kuvat ja muokkaus!! huiiii!

  ReplyDelete
 4. Ihanasti muokatut kuvat! Hyvä kokonaisuus :)

  ReplyDelete
 5. Nää on ehkä mun lemppareimmat kuvat vähään aikaan!! :)

  ReplyDelete
 6. Mietinkin että sun kulmakarvat näytti jotenkin kasvaneilta kun katsoin tuota ekaa kuvaa enkä ollut vielä ehtinyt lukemaan tekstiä! Ihania kuvia ja kulmat on tosiaan upeet, täytyy varmaan itekin hankkia tuollainen kasvatusaine :-)

  ReplyDelete
 7. Ihan älyttömän kivat kuvat! Oot nii nätti! :-)

  ReplyDelete

Blog Archive