BIODELLY AND MADARA

1/20/2016

madara1Puhutaan talvi ihosta. Mulla on ympäri vuoden normaali kuivempi iho, mutta talvella se kärjistyy super kuivaks ja punottavaks. -30 asteessa käppäily ilman kommandopipoa naamalla saa ainakin mun ihon tosi kipeeks ja kuivaks. Näin talvella naamaan ei riitä pelkkä normi kasvovoide, vaan jotain extra kosteutta ois saatava. Tänä talvena aattelin tutustua Madaran valikoimaan, sillä tuotteet ovat täysin luonnollisia ja ekologisia. Madara myös lupaa omilla sivuillaan ettei tuotteita ole testattu eläimillä <3. Testauksessa nyt siis ollut muutaman viikon Madaran nokkosvoide + nokkosuihke ja SOS kosteusvoide. Oon käyttänyt nyt aamuin ja illoin nokkosuihketta ja jompaa kumpaa näistä voiteista suihkeen päälle. Erinomainen duo selättämään ainakin mun kuivan talvi ihon.


 Tutustuin Madaraan Biodellyn kautta yhteistyön merkeissä. Törmäsin ensimmäisen kerran Biodellyyn etsiessäni netistä kauppoja jotka myyvät luonnonkosmetiikaa. Biodellyn omilla sivuilla (täällä) on super hyvin kerrottu mitä on luonnonkosmetiikka ja miksi sitä kannattaa käyttää. Mulla on ollut jo jonkin aikaa tavoitteena siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikaan, jossa oon onnistunutkin täysin ihonhoidon puolella. Meikkejen puolella projekti on hiukan kesken, mutta ollaan jo siinä vaiheessa että käytän ainoastaan meikkejä joita ei ole testattu eläimillä. Suosittelen jokaista teistä tutustumaan luonnonkosmetiikaan ja harkitsemaan siihen siirtymistä :).madara5madara3madara4madara2

Yhteistyössä Biodellyn kanssa*

2 comments :

 1. Jee, tykästyt varmasti luonnonkosmetiikkaan! Madara on mun vakkari myöskin, tuotteilla on hyvä hinta-laatu-suhde näin opiskelijankin näkökulmasta. Sitten kun kokeilet meikkejä niin suosittelen Zuii-merkkiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) JEEEij!!
   Okei, Zuii-merkkiin pitää tutustua =)

   Delete

Blog Archive