OH, LONDON

10/29/2015

blgoi10 Moikka! Tuntuu etten ole postannut ikuisuuteen… Lähdin tosiaan viime lauantaina Mikon luokse Lontooseen. Mulla oli pari postausta ajastettuna, mutta jostain syystä postaukset ei ollut tullut julki. noh… Mut täällä ollaan! Tulin tosiaan eilen illalla takaisin kotia, ja onhan tänne kylmään harmaaseen suomeen takaisin paluu hiukkasen masentavaa.
 Tässä pari havaintoa Lontoosta: 1. Kaikki oli isoa  2. Liikenne Lontoossa oli aivan helvetin hullua. 3. 70%:lla miehistä oli parta. 4. Ruoka oli ihanaa. 5. Ihmisiä oli välillä niin paljon ettei mahtunut kävelemään kaduilla. 6. Lontoossa on ihania kahviloita joka kulmassa. 7. Lontoossa voi tilata mihin aikaa vain päivästä/yöstä kotiovelle sushia kuuman pyörälähetin tuomana. 8. Mehän syötiin sushia paljon. 9. Lontoo on kaunis kaupunki 10. Eläminen Lontoossa on kallista. Tiivistetysti: Lontoo on ihana mutta hullu kaupunki.
***
I flew to London last Saturday, and I came back yesterday evening. I was in London because my good friend Mikko lives there. Here is some notices about London: 1. Everything is big. 2. Traffic in London is crazy as hell. 3. 70% of men have a beard. 4. Food was delicious. 5. There were sometimes so much people so we didn't fit to walk at the streets. 6. There is so many cute coffeehouses. 7. In London you can order sushis anytime to home. 8. London is beautiful city. 10. Living in London is expensive. Summarized: London is lovely but at the same time crazy city.

Photos are taken with Olympus PEN E-PL7
blogi9blgoi14blgoi6blgoi1blgoi15blgoi16blgoi12blgoi13blgoi11blgoi4blogi8blgoi7blgoi1

3 comments :

 1. Vau miten kauniisti on ikuistanu Lontoon, haluaisin itekki joskus mennä! Voin kyl kuvitella hyvin noi kaikki kohdat mitkä oot luetellu :D

  ReplyDelete
 2. Lontoo on kyllä aina yhtä upea. Ei siitä vaan pääse mihinkään. Itse olin aika tasan vuosi siellä n. viikon verran ja eihän se riittänyt mihinkään! Takaisin olisi päästävä, mutta kuten itsekin sanoit niin Lontoo on kallis ja siellä ei ihan pienellä budjetilla matakaa tehdä varsinkaan kun ei ole kaveria jonka luo mennä! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  ReplyDelete
 3. ikävä jo! tekis vähän mieli taas kuuman lähetin sushia ;) ;) ;)

  ReplyDelete

Blog Archive