LAUNDRY DAY

10/05/2015

blgogi8 photo gigiigig_zps7kvxbftb.gifblgoi3 blogi1blogi5blogi2blgoi5blogi44Tänään oli aamusta Pyykkipäivä. Hattu mikä mulla on päässä on mun uus rakkaus. Oon ettinyt tälläistä hattua viime keväästä asti. Oon löytänytkin pari potentiaalista vaihtoehtoa, mutta aina hinnat on ollut sen verran kovia että jäänyt ostamatta. Sattuma toi kuitenkin minut ja rakkaus-hatun yhteen kun vierailimme Rubenin mummon luona viime lauantaina. Rubenin mummo esitteli minulle hänen vanhaa hattua, kysellen haluaisinko pitää sen kun kulma niin hyvin käy päähäni. Kyseessä on Fredriksonin monia vuosia vanha hattu, joka kuitenkin kunnon puolesta on kuin uusi. Musta on niin ihanaa omistaa vaatteita joilla on jokin tarina. Tää on niin mun tän syksyn luottoasuste!
***
Yesterday was Laundry day. I have been looking for this kind of hat so long. I finally got it from my boyfriend's grandmother. She hadn't use it for so long and she asked me to take it. Of course I took ! This is totally my this autumn's best accessory.

12 comments :

 1. Oi no todellakin sata kertaa parempi hattu kuin uutena ostettu! :)

  ReplyDelete
 2. Vau on kyl kiva hattu ja sopii siulle tosi hyvin! :) Kiva et voi löytää "vanhoja" asusteita jotka kuitenki sopii tähän päivään

  ReplyDelete
 3. Vitsi nää kuvat on ihan superit! Ihanan erilaiset

  ReplyDelete
 4. nää kuvat on iha sika siistit!!!! <3

  ReplyDelete
 5. IHANA IHANA IHANA!!! Ja tuo hattu, sytyttää ja kovaa :) (sit kun aika tulee katkaista napanuora siihen, myyt sen mulle ;)

  ReplyDelete

Blog archive