GREEN BASEBALL JACKET

10/10/2015

blgoi6Tää vihree baseball takki on yks mun (itseasiassa poikaystävän) vanhimmista vaatteista joista tykkään vieläkin yhtä paljon kuin ostohetkellä. Tässä postaus kolmen(!!! huhhuh kolme vuotta) vuoden takaa jolloin ostettiin tämä kyseinen takki.

 Mulla on ollut huono tapa tässä viime aikoina verrata varsin useinkin omaa elämää muiden elämiin. Instagramissa, Tumblr:ssa ja varsinkin useimmissa seuraamissani blogeissa ihmisten elämä näyttää ulospäin aikalailla täydellisiltä. Ihmiset matkustelee jatkuvasti, syö ulkona, omistaa täydellisen kämpän, tapaa jatkuvasti uusia ihmisiä ja elää muutenkin high lifeä 24/7. Kohtaan usein nykyään turhautumisen tunteen kun aamulla ei ole syytä herätä, ja kalenteri ammottaa tyhjyyttä. Oon ollut viimeisen parin kuukauden ajan tosi paljon yksin, ja mun päivät on kulunut hortoilemiseen paikasta toiseen.
 Viime päivinä oon kuitenkin tajunnut ja sisäistänyt sen ettei koskaan pidä verrata omaa elämää kenenkään muun elämään. Tää ois mun elämänohje kaikille just nyt. Kaikilla on omat ongelmansa joista ei sanota heti ensimmäisenä kättelyssä saatika blogeissa. Oman elämän ja muiden elämien vertailu ei tee ainakaan onnellisemmaksi, eikä se hyödytä ketään, varsinkaan itseään saavuttamaan mitä oikeasti omalta elämältä haluaisi.
 Sellaisia ajatuksia mun lauantai-iltaan!blgoi2blgoi1blgoi14blgoi4
SHOES ADIDAS, JACKET HM(MEN)OLD, JEANS BIKBOK, SHIRT MELODICA(MEN), SUNGLASSES RAY-BAN,blgoi10blgoi8blgoi13blgoi7
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

12 comments :

 1. Musta on tavallaan hauskaa ja tavallaan tosi pelottavaa ajatella sitä, että ne ns täydellisetkin tyypit pitää varmasti omaa elämäänsä huonona verrattuna jonkun toisen elämään tai asuntoon tms. Aika lohduttava ajatus ainaki mun mielestä. Ei sellasta täydellisyyttä ookaan olemassa, mutta oiski ihan yhtä helppoa muistaa se..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta...! Ja ei koskaan voi myöskään tietää mitä niitten ns. Täydellisten bloggaajien arjessa oikeesti tapahtuu!

   Delete
 2. Itellä tulee välillä ihan samoja fiiliksiä! Mikä on ihan kamalaa, mutta auttaa (ainakin itellä) kun miettii, että miten kaikki asiat on periaatteessa hyvin omassakin elämässä, vaikka ei matkustelekkaan koko ajan tai asu jossain yber luksus kodissa. :)

  ReplyDelete
 3. Tosi hyvin sanottu :) varmasti sunkin lukijoista löytyy niitä jotka sitte päinvastoin karehtii just sun elämää joka välittyy tän blogin kautta! Olis tärkeetä muistaa et kenenkään elämä ei oo just sellaista kuin yks blogi antaa vaikuttaa.

  Ja toi takki! <3 tahtoisin

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Sitä just kelailin että miettiiköhän joku just tollein munkin elämästä :0 !!

   :) jep!

   Delete
 4. Olipa niin osuva teksti, omat fiilikset on ollu ihan samanlaisia !

  ReplyDelete
 5. Sulla on mielettömän kiva blogi ja kuvat! Tykkään myös sun tyylistä!
  Toi vertailu on tympeää, itekkin teen sitä liikaa! Ei sais kuluttaa aikaansa katellen muiden kuvia koska sitte on tyytymättömämpi omiin :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :)
   Jep... Se on niin totta kun kattelee toisten kuvia ja vertaa omia kuvia muiden kuviin nii ei omat kuvat ainakaan paremmilta ala tuntumaan xd

   Delete
 6. Kiva asu ja loistava teksti :) Osu ihan nappiin tähän maanantaihin, ku tuntuu että oma elämä on aivan päin helvettiä ja kaikilla muilla menee loistavasti, joo ei se ehkä oo ihan niinkään...

  ReplyDelete

Blog Archive