DEEP NECKLINE AT THE BACK

10/04/2015

blogi2 blgoi66blogi1BODY H&M TRENDblgoi5blogi3blgoi7
PHOTOS ARE TAKEN WITH OLYMPUS PEN E-PL7

Tää body on mun tän hetken ehdoton lemppari vaate. Tykkään bodyista/paidoista joissa on avoin selkä, mutta löydän harvoin täydellisesti istuvia yksilöitä. Tää oli löytö!
 Meillä on tänään Rubenin kanssa chill sunnuntai tiedossa. Suunnitelmissa on käydä meijän porukoilla syömässä, jonka jälkeen Rubenin porukoilla kahvilla. Hei muuten, onks teillä ehottaa joitain hyviä uusia sarjoja?? Kuten tiedätte mun katsovan kaikkia sarjoja kun mikäkin hullu, multa alkaa loppumaan idikset minkä aloittais seuraavaks. Ideoita siis otetaan vastaan!
***
This body is one of my favorite clothes at this moment. I like to wear deep neckline back tops/bodysuits, but unfortunately It's hard to find perfectly fitting bodysuits for me. It's always too large or tiny... But this one was good catch!

10 comments :

 1. IHANA!! Mullekki tollanen! Ömmmm jaa'a ku ei tiiä yhtään, mitä oot kattonu! Game of Thrones, Homeland ja House of Cards jos et oo kattonu!! Varmaan perus Gossip Girlit ja Suitsit ja OITNB oot kattonukki? :D Arrow oli kans ihan jees, jotain oikein loistavaa mut jotain kans vähä samassa pyörimistä.. Mut joo.. Eka kolme iha must jos vaan tykkäät yhtään tollasesta. Jos et tykkää nii tähä loppu meiän näkemiset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Got ja house of cards katottu! Homeland?!! Se vois olla katsomislistalla seuraavana!!

   ;) ei lopu näkemiset

   Delete
  2. Kato!!!!! Kaks ekaa kautta meni käytännössä putkee ja ehkä just ne kaks ekaa kautta paras tai ainaki yks parhaista sarjoista, joita oon kattonu!

   Delete
 2. Täältä löytyy yks joka on välivuoden ansiosta onnistunnu koukuttumaan ihan huolella eri sarjoihi, ainaki The4400, Continuum ja tällä hetkellä seuraamisen alla oleva Dexter on ollu huippuja (ite oon kattonnu noi HBOolt joten en sit tiiä mitä löytyy Netflixist)! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei! Thänks!!! Toi continuum kuulostaa mielenkiintoselta, sen voisin kattoo seuraavaks :)

   Delete
 3. Oz eli kylmä rinki!

  ReplyDelete
 4. Very interesting photos love them! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Kaks sanaa: Greyn Anatomia!!
  Suosittelen lämpimästi koukuttumaan :--)

  ReplyDelete

Blog Archive