B 9

10/09/2015

blogiuusiEilen kun olin pukemassa näitä kyseisiä housuja, jalkani tuli väärästä rei'ästä ulos. Polvi-reikä kohta repeytyi aivan kokonaan, jonka voitte huomata kuvista. Aina kun oon lähössä johonkin, mulla on törkee kiire joten ei mulla nyttenkään ollut aikaa housuja vaihtaa. Tässä siis selitys mun farkkuihin.
 Ulkona alkaa olemaan jo kylmä. Winter is coming. Oonko ainut joka vois skipata tän vuotisen talven kokonaan…? Oon maailman huonoin pitämään hanskoja talven tullen tallessa. Oon jo nyt täs parin päivän aikana hukannut mun kahet hanskat… jeejee.
***
I broke my jeans just before this photoshoot yesterday and I had no time to change pants. That's why my jeans looks like this. It's getting cold outside. Winter is coming. Am I the only one who could skip the whole wintertime? I don't know how to dress in the winter...
SHOES ADIDAS, JACKET ZARA, SHIRT ZARA(MEN), BAG 2ND HAND,blogi4blgoi3blogi11blgoi22blogi1blgoi12blgoi1blogi3
PHOTOS BY ANNIEVELIINA

6 comments :

 1. Näistähä tuli makeita! Tuo ovi oli niiiin hyvä!

  ReplyDelete
 2. no hei nyt noi farkut on vaa polvesta hienommat! ja hitsi ett tykkään noista laseist :3

  http://jonnaingelise.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on ehkä vähä repalaiset sivusta :D mut joo, ehkä noi menee.. !:D

   Delete
 3. Munki puolesta koko talven vois skipata!

  ReplyDelete
 4. super:)) xx
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete

Blog Archive