SALE DRESSES

7/20/2015

Kuten tiedätte, mulla on muutto käynnissä ja mulla ei oo ollut aikaa kuvata oikein mitään. Mun viime päivät on ollut super kiireisiä asunnon kanssa ja nyt oon ollut koko viikonlopun töissä... Kaipaisin parin päivän hengähdyksen xd. Ajattelin julkasta kämpästä pari postausta kun se saadaan vähän enemmän kuntoon. Ennen ja jälkeen remppaa kuvat ? Kiinnostaisko?
Aattelin koota parhaat mekko löydökset tällä kertaa Espiritin ja Mangon valikoimista. Mä en oo ostanut tän kesän alennuksista oikeastaan mitään. Mun tän hetket ostokset kohdistuu kokonaan sisustusjuttuihin. Vaikken mitään ostaiskaan, selailen usein nettikauppoja, ja kartoitan niitten kautta mitä missä ja milloin. Ootteks te tehnyt paljon alelöytyjä?

Pahoittelen mun postaustahdista. Viimeistään ensi viikolla yritän päästä perus postausrytmiin takas :)
kollaasiuusi1Mekot täältä ja hameet täältä

kollaasi2 Ylärivin mekot täältä ja loput täältä
uusi1 Kengät täältä

3 comments :

Blog Archive