MY BANNERS FROM THE PAST

6/15/2015

Te vanhat lukijat, muistatteko kun mun blogin nimi oli vielä Color Stripe? Ihan hyvä että sen silloin joskus vaihdoin, sillä nykyään se ei ihan kauheen hyvin mua kuvais #allblack666 :d. Kamu linkkas mulle pari viikkoo sitten mun yhden ekoista bannereista parin nauravan hymiön kera. Se innoitti mua ettimään mun blogihistorian kaikki bannerit. Suurimman osan taisin niistä löytääkkin. Muistan niin hyvin ton ekan bannerin, kuinka hienolta se silloin vaikuttikaan :D… Parit noista bannereista on sellasia etten niitä ees blogiin kuvina tänä päivänä julkasis.

Aloin tässä miettimään kuinka kauan oonkaan blogannut. Aloitin kun olin 14 vuotta, 14!! Melkein viiden vuoden ajan oon postaillut melkeimpä joka päivä jotain. Selasin äsken mun vanhimpia postauksia, ja eka reaktio oli että poistan mun postaukset ainakin ekan kahen vuoden ajalta. Sit aattelin et mitäs ne nyt sielä haittaa, ne on osa mun blogia.

Muistatteko näitä??? 
Vanhimmasta uusimpaan:b9b10b8b6b7b5b3b13b15b11 b4b2b333 Tää vika mulla oli blogissa vaan jonkun pari tuntia, mutta listasin senkin nyt tähän.vlmasi1

16 comments :

 1. tuli itelleki hassu olo ku tajusin et oon lukenu sun blogii tost ekast bannerist saakka :---D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ekasta bannerista! huhhuuhh, siitä on aikaa :D
   Saanko antaa sulle jonkun palkinnon ? ;D

   Delete
 2. Hahah :D Oli pari aika "kytystä" jos se nyt kuvais niitä parhaiten ;D Mietin mikä tossa taivaskuvassa ikäänku roikkuu taivaasta?? Sitten taas pari tosi makeeta kuten tuo, jossa makoilet sinisten kukkien keskellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kytynen on just hyvä sana! ! !
   Jep… Pari noista bannereista hävettää xdd...

   Delete
 3. Ihana postaus! Oon lukenut sun blogia color stripe ajoilta asti :). Kaipaan sun ihania värikkäitä vaatteita, mutta blogi on kyllä kehittynyt huimasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. =)) kiitos !! !
   Ihanaa et löytyy vielä vanhoja lukijoita!!

   Delete
 4. Voi Color Stripen aikoja, naaws. Muistan peilikuvakääntökuvien aikakauden ja kaiken muun ihanan blogisi varrelta *___*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeeee vanhoja lukijoita !!!
   Peilikuva aikakaus Xd… Vois alkaa taas tekee niitä :D

   Delete
 5. Mitää oliko toi ylin sun ensimmäinen banneri? Musta se on nimittäin vieläkin tosi hieno :DDD ja ton neljännen muistan hyvin, tykkäsin siitä silloin ja tykkään kyllä vieläki!

  ReplyDelete
 6. Ihan sikahauska postaus! :D itse oon muutaman vuoden seuraillut ja kyllä huomaa miten oot kehittynyt niin tyylillisesti kuin valokuvaajanakin! :) nykyäänhän tää blogi on aivan uskomaton!

  ReplyDelete
 7. mä en tiiä miks, mut musta toi sun eka banneri on tosi hieno siihen nähen et millon se on ollu! :D ehottomat lempparit on toi mis on taivas sun taustalla ja toi viimesin! :)

  ReplyDelete
 8. COLOR STRIPE !!! NOSTALGIAAAAAA XDD <33333 muistelen kaihoisasti meidän haustausmaakuvauksia sos

  ReplyDelete

Blog Archive