20 PHOTOS FROM THE LAST 2 WEEKS

6/14/2015

blogi7Mitä oot Christa tehny viime päivinä? Kiitos kysymästä! Oon kuvaillut kavereitten yo-kuvia ja parit bändikuvat, pelannut black opsia vähän liikaa, rullaillut tän kesän ekan (ja jos perinnettä jatketaan niin myös vikan) kerran, viettänyt Sannin kanssa pizza-iltaa josta lisää kuvia täällä , seikkaillut hylätyssä puoliks puretussa tehtaassa ja chillaillut kotona! Mua hämmentää se että nyt on kesäkuun puoliväli jo ja mulla oli eilen toppatakki päällä kun istuin pihalla. Oikeesti. Missä kesä viivyt???blogi1blgoi111blogi2blgoi11111blogi8blogi5blogi4blogi111blogi3blogi6newwwblogi75blogggblogi122blogi9bloig123

21 comments :

 1. ihania kuvia !! mua ärsyttää ku en oo jaksanu ottaa yhtään mitään kuvia nyt varmaan kahteen kuukauteen :( mööh pitää yrittää tsempata. ja heei vielä, mistä noi sandaalit tossa 6. vikassa kuvassa on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän =))
   Sandaalit on H&M:ltä 19,90 € muistaakseni =)

   Delete
 2. Super hienoja ja tunnelmallisia kuvia! Ahhh

  ReplyDelete
 3. ei hitto et toi yks poika näyttää tokavikas kuvasa Daniel Radcliffeltä :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ruben XD hahahaah.. et oo eka joka on samaa sanonut mun blogissa

   Delete
 4. Kerroit sillon kaauan sitten masennuksesta ja muusta hieman syvällisemmässä postauksessa ja mua kiinnostais tietää miten sulla oikeesti menee nykyään, eli haluisitko tehdä samantyyppisen postauksen?:-) mua kiinnostais hirveesti mitä tän ulkokuoren alta löytyy

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Juu! voisin pistää harkintaa sen tyylistä postausta :) katotaan katotaan

   Delete
 5. Upeita kuvia taas kerran!:)

  ReplyDelete
 6. Hei,

  Ajattelin kysyä että asutko kotona ja mistä saat rahaa sun vaateostoksiin?

  Kiitos

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei,

   Asun kotona ja en muista milloin oisin viimeks ostanut vaatteita uutena kaupasta. Mun puolet vaatteista on kirppareilta ja osa saatu blogin kautta

   Kiitos

   Delete
 7. Hei CH,

  Tuli mieleeni että aiotko muuttaa Rubenin kanssa yhteen? Kauanko te olette olleet yhdessä. Olette niin söpö pari!!

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka kiva=)
  Muutatteko te opiskelija-asuntoon vai minkätyyppiseen asuntoon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kumpikaan meistä ei oo opiselija eikä tuu olemaan koko ens vuonna joten sanoisin opiskelija kämpän sijaan ihan peris vuokra asuntoon :)

   Delete
 9. Ei vitsi sullehan sopis tosi hyvin tommonen lyhyt tukka niinku tossa kuvassa missä sulla on nahkatakki harteilla! :D Näyttää ihan että ois semmonen polkka :)

  ReplyDelete
 10. Siis mistä ihmeestä sä löydät jyväskylästä näin kivoja kuvauspaikkoja!! Oon epätoivosesti yrittänyt metsästää jotain kivannäköstä paikkaa jossa ottaa ylppärikuvat itestäni, mut en löydä oikeesti yhtikäs mitään. Christa, ole kiltti ja jaa salaisuutesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaa xd Salaisuuteni on pyöräily ja kaverit ! Pyöräilen päivittäin melkeimpä joka paikkaan niin siinä samalla tulee bongattua uusia salaisia kuvauspaikkoja ;)

   Delete

Blog Archive