MANY DIRECTIONS

5/15/2015

Mun aika alkaa käydä vähän pitkäks. Ei oo enään koulua eikä tähän tietoon töitäkään, joten kysymyksenä on että mitäs sitä nyt keksis. Oon täytellyt tän kevään aikana valehtelematta lähelle 50 työhakemusta, enkä ole päässyt mihinkään. Lohduttavaa tosin on se että oon varma etten oo ainut tässä tilanteessa oleva. Suomessa on oikeesti ihan helvetin vaikee saada töitä, varsinkin Jyväskylässä. Alan jo pikkuhiljaa ymmärtää "syrjäytyneitä"nuoria, jotka ei oo töissä eikä käy koulua. Kouluihin vaikea päästä ja töihin vielä vaikeampi. Sit pitäis olla joku mihin keskittyä ja mistä saa tekemistä päiviin. Mulla on onneks hyviä ystäviä, poikaystävä, vellu ja blogi mihin keskityn mutta en tiiä miten viettäisin päivät jos mulla ei ois mitään näistä. Onks siellä ruudun takana samassa tilanteessa olevia? 
blogi6 blogi1 blogi2 blgoi124565 JACKET H&M, SUNGLASSES RAYBAN, SHOES ADIDAS, SHIRT WEEKDAY, blogi5 blogiuusi blogi4
PHOTOS - SANNI HIRVONEN

11 comments :

 1. Oot niin upea! Tsemppiä työnhakuun : )

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia! :)
  Itsellänikin alkaa jo vähän tulemaan sellainen fiilis, että mitäköhän sitä tekisi loppukevään ja kesän, kun ei tarvitsekaan koko ajan olla tekemässä koulujuttuja? Ääh, toivon vaan koko ajan parasta että pääsisin vielä johonkin kesätöihin...

  ReplyDelete
 3. Otan osaa!:) Miten oot ajatellut selvityä taloudellisesti, kun et opiskele/käy töissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asun kotona, joten eipä mulla kauheesti kuluja oo joten ei huolta, selviän taloudellisesti mainiosti
   !

   Delete
 4. Jep..Tää kesätyötilanne on ihan jäätävä täällä Jyväskylässä... ite oon hakenu vaikka ja mihin, mutta sittenkään ei oo napannu. Inhaa kun se raha tulis vielä ihan tarpeeseen jos aikois muuttaa joskus syksyllä omilleen. Lukiolaiset vaan kun ohittaa kaikki jotka on käyny amiksen tarjoilijakoulutukset yms. ja onhan se ihan ymmärrettävää. Mulla ainakin alkaa kanssa aika käydä pitkäks jo varsinkin kun tottu siihen että aina pitäis olla lukemassa tai tekemässä jotain. No mutta ehkä se helpottaa kun muillakin alkaa lomat. :)

  ReplyDelete
 5. Mulla ihan sama ongelma, aika käy pitkäks ja turhauttaa. (Myöskään en edes hakenut kouluihin koska kaipaan välivuotta.) Mietin että autokoulu vois olla vaihtoehto tähän toimettomuuteen. En tiiä ootko käyny sen jo tai aiotko käydä mutta siinä tekemisideaa haha :D

  ReplyDelete
 6. Ite asun Turussa, mutta täälläkin on kyllä kesätyöt kiven alla! Oon hakenut lähemmäs 50 paikkaan ja harvasta on edes vastattu, etten saanut töitä. Se on musta inhottavaa, ettei viitsitä edes vastata, koska silloin on vaikea tietää, milloin työtekijät on oikeasti valittu ja saitko sä työtä. Itsellä tulis kans raha tarpeesee ja esim. kesän festarit on jäämässä väliin ellen vielä jostain saa työtä. Tosi turhauttavaa, kun tuntuu että lähipiirissä monilla kavereilla on työ ja sitten on yksin ilman. Tsemppiä sullekkin vielä työnhakuun!

  ReplyDelete
 7. Nyt kannattaa otta loman kannalta, kun kerrankin saa olla vapaana :)
  terveisin yks kateellinen

  ReplyDelete
 8. Itse hain pk-seudulle reilu 30 työpaikkaa ja muutamaan eriin paikkakuntaan.
  Yhtä paikkaa lukuunottamatta vastaus oli että valintamme ei nyt osunut sinuun.
  Onneksi on kuukaudeksi töitä ! Autokoulu saa luvan kans viiä sit loput vapaa-ajat multa :D
  Sulla on tosi kiva blogi, löysin vasta äsken tänne ja lukijaksi jään.

  ReplyDelete

Blog archive