MONTH RANDOM

2/20/2015

Mulla ei oo sinänsä oikein mitään postattavaa, sillä viime päivät on kulunut melkeimpä kokonaan lukiessa. Eipä toi ilmakaan oo osoittanut kauheesti ystävyyden eleitä mun asukuvia kohtaa, joten poimin tähän postaukseen tältä kuluneelta kuulta kuvia :)kk1Pari viikkoa takaperin ystäväni sai ihanan tyttö vauvan. Nuppu(vauva nimi) oli eka vauva, ketä oon koskaan pitänyt sylissä!kk7 kk3kk9 photo kkgif2_zpswhorplb2.gif Penkkareihin sonnustauduttiin Anniinan kanssa tutkimusmatkailijoiksi. Inspiraationa toimi Kari Grandi.kk4kk5kkk photo kkgif3_zpspk7mtns7.gifkk2 kk6 photo kkgif4_zpsmlnu4bz9.gifToissapäivänä sain mun kuviksen lukiodiplomin valmiiks! Wuhuuu, vihdoin!kk11Vellu on ollut lähi aikoina kaikissa mun ja Sannin kuvasretkissä mukana. Kattokaa nyt tota koiraa… xdkk8 photo kkgif1_zpsaqnjnmey.gifk11

8 comments :

 1. hei millä oot tehnyt ton bannerin? mä kun yritän tehdä jossain niin fontti menee aina sellaseksi epäselväksi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon tehnyt ton photoshopilla ja lisännyt kuvana sen !

   Delete
  2. onko fontti siis photoshopista?

   Delete
  3. Ei taida olla valmiina photarissa, ladattu erikseen mutta photarilla tehty :)

   Delete
 2. upeita penkkari kuvia

  ReplyDelete
 3. Selailin sun vanhoja postauksia ja törmäsin sun pyöräprojektiin! Saanko kysyä mistä löysit noin hienot tankoteipit? :)

  ReplyDelete

Blog Archive