YOU WASTE IT ALL

1/28/2015

blogikaksi8blogi1blogi9blogi6SHOES ADIDAS, JACKET ZARA, JEANS BIKBOK*, BAG 2ND HAND, blogi10blogi3blogi2blogi11
Photos are taken with Olympus PEN E-PL7

Tänään näitä kuvia ottaessa ilma ei ollut mikään maailman paras. Sato lunta ja räntää sillein kivasti viistosti suoraan naamaan. Keksittiin onneks mennä katokseen ottaaa kuvat, joten säästyttiin ainakin osaks lumisateelta. Mulle alkaa jo riittää tää talvi….

  Oon lukenut nää pari päivää tiiviisti matikkaa ja kertaillut vähän äikän teksitaidon kokeeseen. Huuhhh enään viikko ekaan yo-kokeeseen. Mutta mulla on ongelma. Oon aina pitänyt itteäni suht.koht hyvänä matikan laskijana, mutta taidan perua puheeni. Oikeesti. Vaikka luen lyhyttä matikkaa, on yo-tehtävät ihan liian vaikeita, että oisin lähelläkään hyviä pisteitä. Siispä: Christa Könönen Jyväskylästä etsii matikan laskuseuraa. Mieluusti sellaista joka kokee osaavansa matikan salat erinomaisesti, tai ainakin kiitettävästi. Jos olet kiinnostunut kahvittelemaan mun ja matikan kirjan kanssa, pistä s-postia tai ota yhteyttä fb. Oon toki valmis maksamaan sopimuksen mukaan €. ---> christa.kononen@hotmail.fi
***
When we was shooting these photos it was snowing heavily. Fortunately, we found this building with pentice, so we didn't got wet. I think I'm starting to get done with this winter…. Dear summer, please come quickly!

15 comments :

 1. Ei juma muistan kun mulla oli ala-asteella just tollaset valkoset Adidaksen Superstarit ja käytin niitä niin paljon, et ne lopulta kulu puhki. Näyttää kyllä edelleen aikas hyviltä kengiltä!

  ReplyDelete
 2. Mulle kans palkattiin yksityisopettaja matikan kirjotuksia varten, kun en olis muuten päässy sitä läpi varmaan.. Ei olis derivaatat auennu kyl yhtään ellei joku olis juurta jaksaen sitä idiootille selittäny :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahha jep xd . Mulla ei ollu koskaan pienenä superstaroja joten oli korjattava tää vääryys ja ostaa :d "parempi myöhään kuin ei millonkaan" !!!

   Delete
 3. hellouu! ootko tehny noi siun kiharat ihan kihartimella vai mitenkä? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hellooo!! Letillä oli kosteat hiukset yön yli :)

   Delete
 4. Siis noi sun hiukset on jotain niiiin kadehdittavaa!!! Mulle samanlaiset kiitos nyt heti<3

  ReplyDelete
 5. Upeutta, jälleen kerran, kiitos tästä

  ReplyDelete
 6. Kuinka usein luet s-postia? Laitoin sinulle viestin.

  ReplyDelete
 7. En ole saanut sinulta viestiini vastausta. Lähetin sinulle vaatteista kuvia.

  ReplyDelete

Blog Archive