What's Happening?

1/10/2015

höntz1 -En ymmärrä miks iphoneiden kestävyydestä vallitsee yleinen mielipide ettei ne kestä. Eilen mun aamu lähti niinkin hyvin käyntiin että tiputin mun iphone5:sen vessanpönttöön(ei huolta en kerennyt edes istua). Nappasin sen parissa sekunissa pois ja kuivasin nopeesti pyyhkeellä, jonka jälkeen kiikutin sen minigrip pussiin joka sisälsi riisiä. Siellä se sit eleli seuraavat 24 tuntia. Iphone koki toisen vitsauksen kun otin puhelimen pois riisipussista, niin kappas yksi fucking riisinjyvä oli juuttunut iphone virtalähdeaukkoon. Jes. Se oli sielä sisällä sillein kivasti poikittain ettei ihan helpolla lähde. Parin tunnin hammastikku-riisijyvä-taistelun jälkeen riisinjyvä luovutti. Nyt kyseinen puhelin aivan samalla tavalla kuin ennen uintireissua. Huuuhh….81höntz8- Käytiin kuvaamassa Silvian ja Rubenin kanssa yks yö tähtiä. Ajettiin 40min Jyväskylästä etelään päin. Matka ei sujunut kuitenkaan ihan niin kuin strömsössä(vihaan tätä sanontaa), sillä automme jumittui menomatkalla jonkun yksinäisen miehen pihatielle. Vihaninen mies tuli sitten kuulostelemaan meitä "mihis te olette menossa", "Sanokaa nimi kenen luo olette menossa" ja käski meidän hommata ittemme vähän äkkiä hänen pihastaan pois. Ok. kiitos avusta. Muuten reissu sujui hyvin. Kaikilla oli sata vaatekerrosta päällä ja olihan se hauskaa kyykkiä -25 asteen pakkasessa kuumat kaakaot kädessä katsellen tähtiä.
höntz1185höntz4-Oon käyttänyt aina satunnaisesti yksin kotona ollessani vahvuuttomia silmälaseja. Mulle tulee astetta hauskempi olo kun mulla on ne päässä. Menin sitten 1kk taaksepäin hukkaaman ne. Ne oli oikeesti parhaat lasit. No, uutenavuotena olin Helsingissä ja eksyin kuudennelle linjalle. Mulla ei oo minkäänlaista tietoa että mistä ja miten, mutta tajusin jossain vaiheessa tanssivani ihan samallaiset vahvuuttomat silmälasit päässä keskellä ihmisjoukkoa. Okei? Mä pidin ne lasit. Nyt kyseiset lasit on tässä mun pöydällä, ja oon niitten uusi onnellinen omistaja.8483-Kaaduin tässä viikko(?) taaksepäin portaissa aika pahasti. Kirjaimellisesti lensin täysii selälleni ja liu'uin kaikki portaat alas. Mun kylki ja jalka on vieläkin sen näköiset että oisin ollut tappelussa, tai jossain pahoinpitelyleirillä. hahaha._MG_3969 copyhöntz9 -Ostin eilen Adidaksen Superstarit 29€:lla. Kiitoksia Stadiumin myyjän joka luuli kyseisten kenkien olevan alennuksessa. 8882

28 comments :

 1. todella ihania kuvia ja oon aivan rakastunut sun blogiin :3

  ReplyDelete
 2. Ihmettelen ihan samaa iphonevihan suhteen ettei muka kestäis, itse siis myös pudottanut iphone 5s:n baarin vessanpönttöön (:DD) ja sekunnin murto-osissa nappasin sen sieltä takaisin, kuivasin hyvin, eikä mitään ongelmia ollut puhelimen kanssa sen jälkeen, toimii edelleen! Eikä edes riisipusseja tarvittu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. NIIiIII! Iphone kestääääää vaikka mitä :D !

   Delete
 3. Tää postaus on sika hyvä!

  ReplyDelete
 4. Tää oli jotekin ihan tosi kiva postaus! Kirjotat hauskasti niin tykkään kun on välillä tälleen vähän enemmän tekstiä:) ja kuvat on kans oikein mainioita:-)

  ReplyDelete
 5. Hahaha tää oli jotenki tosi hauska postaus! :-D ja upeet kuvat kuten aina♥

  ReplyDelete
 6. olipa kiva postaus!

  ReplyDelete
 7. Ch tää oli jotenki iha tosi kiva postaus! <3 Ihanaa kun kirjoittelit pitkästä aikaa enemmän :-) ps tyttö sun tyylis on upein!

  ReplyDelete
 8. tätä oli ilo lukea!! päivän piristys :-) ihania kuvia!!

  ReplyDelete
 9. ihana postaus ja voi sua ja riisinjyviä!

  ReplyDelete
 10. Tätä oli tosi kiva lukea! :D ja ihania kuvia!

  ReplyDelete
 11. tää oli kyl tosi hyvä postaus Christa!! :)

  ReplyDelete
 12. heei saaks mä kysyä että miten onnistuit noissa tähtikuvissa. Yritin kerran ainakin kolme kertaa (samalla viikolla) eikä onnistunu. Tarkens sinne taivaalle ja tähdet oli sumusia , tärähti vaikka mulla oli jalustalla ja kaikkea kurjaa mutta niin miten sä onnistuit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. googlasin äsken nopeesti tähtivalokuvaus infoa ja löysin tosi hyödyllisen näkösen sivun jos vinkkejä kaipaat!
   http://www.luonnonvalo.net/muistilista-tahtitaivaan-kuvaajalle/ <--- kantsii tsekata :)

   Delete
 13. olipas kiva postaus christaseni <3

  ReplyDelete
 14. Mulla ei oo iphonin KESTÄVYYDEN kanssa ollu ongelmia, mutta ku se perhanan akku. Saa ladata jatkuvaa ja kylmässä se ei enää vuoden jälkee kestä, ei yhtää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ::(( ouhh,… mut ei oo kyllä mikään ihme et akku menee ku tuolla on niiiiin kylmä :((( yyhh

   Delete

Blog Archive