TNYE

1/02/2015

rr2text rr3rr UusiVuosi meni superissa seurassa Helsigissä Mikon, Aten, Mikan ja Annan kanssa. Helsingissä on joka kerta ihana vierailla, mutten enään tiedä haluisinko sielä kuitenkaan asua. Jos multa ois kysynyt puol vuotta taaksepäin että mihi haluisit muuttaa niin oisin vastannut epäilemättä muutamassa sekunissa että "Helsinkiin". Nyt oon kotona Jyväskylässä. Syön Rubenin Ranskasta tuomia nutella tikkuja ja juon kahvia. Toivottavasti kaikilla oli mukava uusivuosi :) !

 PS: Hassua kuinka mun edelliseen what did I wear-postaukseen tuli 12 kommenttia, kun taas parin vuoden takaisen postauksen kommenttimäärä on 111 xd

11 comments :

 1. musta tuntuu että blogger on nähny parhaat aikansa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep ainakin kommentoinnun suhteen. Toivottavasti ei blogejen lukemisen

   Delete
 2. Kukaa ei enää jaksa kommentoida blogeihin, ite oon yrittänyt kunnostautua asian suhteen, mut esim. kännykällä kommaaminen vaan on "liian raskasta"

  ReplyDelete
 3. Haha joo oon huomannut saman et kommentointi on vähentynyt. Harmi, koska kommentit piristi usein päivää ja silloin tuli tunne et joku oikeasti lukee sun postauksia.

  ReplyDelete
 4. Sun blogiin on vaikea kommentoida kun en omista konetta ja luen postaukset kännykällä. Sulla kun ei oo mobiiliversioo blogista, niin kuvien lataaminen kestää niin kauan, että luen vaan tekstin ja en jaksa alkaa sitten mitään kommentoimaan, kun en näe kuviakaan...

  ReplyDelete

Blog Archive