OLYMPUS PEN E-PL7

1/23/2015

blogi4 Mun kamerakalusto sai hieman päivitystä eilen, kun posti toi odotetun Olympus PEN E-PL7:n ! Ahh tätä onnen määrää. Muistatteko tämän kahden vuoden takaisen postauksen, jossa kerron fanittavani cheekkiä (äksdee), myös testailin ekan kerran Olympuksen kameroita. hahah, tuli tässä just tänään mieleen kuinka kauan tuostakin on.
  Kuten olen jo blogissa muutamaan kertaan valitellut mun Canonin 60D:n tarkennusongelmista, niin nyt ei tarvitse kärsiä epäselvistä kuvista tän pienokaisen myötä. Jatkossa tuun kuvaamaan tällä kameralla paljon blogikuvia, joista erikoismainintaa postauksissa :).

Harvoin teen mitään tälläsiä yksittäisiä hypetys postauksisa tietystä esineestä, mutta kattokaa nyt tota… Eiks se ookkin aika ylisöpö ? <3
***
Yesterday, I got my new Olympus' pen e-pl7 camera. In this post which is about two years ago, I tested a very first time Olympus' cameras. As I have been told my Canon 60D's focus problem, this camera solved it. I'm going to shoot many posts in future with this camera. I will tell you when I have shot with this camera :).
 The camera is very cute! How do you like it? 
*yhteistyössä olympuksen kanssauusi2_MG_7182 copyuusi3
OLYMPUS PEN E-PL7 
 +45mm 1.8 
 +14-42mm 3.5-5.6

16 comments :

 1. Tuo on kyllä kaunis kamera :) Innolla ootan kuvia!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) niin on!!!
   Jejjeje, kuvia tulossa :----)

   Delete
 2. mistä tilasit tän upeuden ja paljon makso? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kamera on saatu yhteistyönä olympukselta :) olympuksen sivuilla näyttäisi kamera hyvin löytyvän --->

   http://www.olympus.fi/site/fi/c/cameras/pen_cameras/pen/e_pl7/index.html

   Delete
 3. Ompas hienon näköinen! I want i want

  ReplyDelete
 4. vaikuttaa ihan täydelliseltä! :o

  ReplyDelete
 5. onnea pienokaisen johdosta

  ReplyDelete
 6. Wow – I love the pictures! Want all this stuff, too.

  http://adoorablee.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Tälläinen on ollut itselläkin pitkään toivelistalla.. :) Oliko helppoa siirtyä Canonista Olympukseen ja ootko ollut tyytyväinen? :) Lähinnä mietin, että kauanko menee siihen, että oppii käyttämään erilaisia valikoita yms. Itse oon ollut n.10 vuotta Canonin käyttäjä niin kyllähän se toisaalta vähän hirvittää, sitten kun tulee aika hypätä uuteen kelkkaan. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli! Yllättävän helppoo. Ei oikeastaan ollut minkäänlaisia ongelmia. Ite vähän yllätyin tästä, sillä ootin että alku totuttelu vie aikaa mutta ei vienyt ! Olympus on käyttöjärjestelmältään sen verran simppeli ja aika Canonin tapanen niin helposti mulla ainakin vaihto onnistui :)

   Delete

Blog Archive