208080

1/21/2015

12
Pari viime viikkoa on ollut hiukan haastavia/sekavia. En ole pystynyt suoriutumaan kaikista arkisista asioista ihan täysin, joka on tietysti laskenut omalta osaltaan mielialaa. Vaikka sitä kuinka yrittää sinnitellä ja vetää oman sietokykynsä yli rajojen purien hammasta yhteen, tulee jossain vaiheessa raja väistämättä vastaan. Mun raja meni nyt yli. Jossain vaiheessa tää ns. en pysty enään-olo. oli odotettavankin tulevan.
   Mun rajan yli meneminen tarkoittaa tässä tilanteessa sitä että mun lukion "lukuloma" alkoi muita vähän aikaisemmin. Keskeytin siis kaikki tämän jakson kurssit. Kouluun meno alkoi tuntua aivan ylitsepääsemättömältä, ja tunneilla oleminen oli vaikeinta mitä oon hetkeen kokenut. Vaikka osa minusta sanoo että olen luovuttaja, koska luovutin näin viime metreillä lukiota, sanoo toinen osa minusta että olen suoriutunut parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä oli tässä kohtaa niin hyvin hoidettu kuin mahdollista. Yritän siis lopettaa ajatuksen luovuttaja olemisesta, antaa itselleni mielenrauhan ja keskittyä kirjoituksiin lukemiseen.
 Vertaan omaa tilannettani ihmiseen jolla on jalka poikki. Ihminen pystyy tekemään asioita, mutta rajoittuneesti. Jalka kuitenkin paranee, eikä tilanne ole ikuinen. Vaikka oma "ongelmani" ei ole ulkoinen, ajattelen tätä vertausta monesti.

Mutta on näihin pariin viikkoon myös kaikkea mukavaakin liittynyt. Tulossa on yksi blogijuttu, josta olen aika innoissani!! Siitä lisää lähipäivinä.
 Alettiin myös katsomaan poikaystävän kanssa maaaaiiillmmaaan parasta sarjaa (Game of thronesin ja breakin bading jälkeen), jonka nimi on True Detective. Oikeesti, suosittelen sarjaa! Myös penkkarit lähestyy kovaa vauhtia! Sit parin viikon päästä suunnataan hyvän ystävän kanssa Helsinkiin yhelle keikalle, ja uskon että reissusta tulee mahtava!

Kuvat mun ja lemppari koira Vellun äskeiseltä metsäretkeltä.blogi4blogi3blogi1115' blogi7 14

21 comments :

 1. Et ole luovuttaja, yksinkertaisesti aina ei vain voi jaksaa ja rajansa kullakin. Tsemppiä!

  Ps. ihan hirmu lutunen koira!!

  ReplyDelete
 2. Et tosiaan oo luovuttaja, ymmärrän sua ihan täysin! Mäkin tein ihan samallatavoin ja tursuu yli kaikki koulujutskat :-( Tsemmpiä sulle hirveesti!

  ReplyDelete
 3. Mulla ihan sama fiilis koulun kanssa ja viimeiset puoli vuotta olenkin elellyt täysin ylikierroksilla mennen, odotellen vain sitä että tämä kaikki on vihdoin ohi. Nyt vaan kun jaksaisi sen loppurutistuksen kirjoitusten suhteen niin oon happy.
  Tsemppiä sulle kirjoituksiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tsemppiä myös sulle kirjotuksiin :--))) !

   Delete
 4. Tsemppiä Christa kaikkeen!! <3

  ReplyDelete
 5. Hirveesti tsemppiä! Kaikkee ei tarvii jaksaa. Mikään, vaikka se kuinka paskaa oliskin, ei onneksi kestä ikuisesti. Niin mä ainakin ite oon kaikista hankalimpinakin hetkinä yrittänyt ajatella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! Mä oon samoilla linjoilla sun kaa :)))

   Delete
 6. musta on enemmänkin rohkeaa osata laittaa itte stoppi, eikä vaan jatkaa ja kuluttaa itseään aivan loppuun. mullakin tämä lukiosta valmistuminen on nyt venynyt vuodella, kun oli monesta syystä pakko laittaa stoppi kaikelle reilu vuosi sitten. vieläkään en silti ole päässyt juurikin tuosta "luovuttaja" ajatuksesta ylitse, mutta eiköhän sekin sitten helpota, kun oikeasti pääsee eteenpäin. möh en oikein tiedä mitä tällä haen haha mutta tsemppiä kirjoituksiin ja kaikkeen! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, jossain vaiheessa paras vaihtoehto on päästää ittensä "mahdollisimman" helpolla eikä turhaan ns. kiduttaa itteään… !
   Itselläni ei onneksi lukiosta valmistuminen veny, mutta lähellä oli että olisin joutunut vielä ensi syksyllä jatkamaan!

   Tsemppiä sinnekkin <3

   Delete
 7. Musta sä oot kaikkea muuta ku luovuttaja! Tänäpäivänä on erittäin rohkeaa toimia asiassa kuin asiassa juuri niinkuin itsestä tuntuu ajattelematta että "mitä muutki musta aattelee" tai "enmä voi poiketa normista". Se antaa itelle niin paljon enemmän ku kuuntelee itteään ja toimii tuntonsa mukaan eikä kuluta itteään loppuun suoriutumalla vaan sillä yhdellä ja ainoalla 'sallitulla' tavalla. Mä ihailen sua, hirveesti tsemppiä lukion loppurutistukseen!!<3<3 T. Myöskin abi, vuosimallia 2015 :)

  ReplyDelete
 8. Hei paljon tsemppii sulle! Ja ihania kuvia niiku aina :-)

  ReplyDelete
 9. Pakko kommentoija.. kun tuntu niin ihanalta lukea tää teksti. Sen takia koska ymmärrän sua niin hyvin, ja tää kosketti. On rohkeeta myöntää että aina ei vaan jaksa. Ja vaikka muut ympärillä jaksais, itellä on ne omat rajat, eikä välttämättä vaan yksinkertasesti pysty kaikkeen siihen mihin muut pystyy.
  Itekkin oon lähiaikoina kamppailu ahistuksen ja väsymyksen ja omien rajojen kanssa.. ja se on todella rankkaa.
  Voimia ja kaikkea hyvää toivon siis sulle, et ole yksin :)

  ReplyDelete
 10. ootte vellunkaa maailman ihanimpia <3 tuu syömää loput pullat pois höpö!

  ReplyDelete
 11. Christa muru selviät kaikesta älä huoli! <3 pus

  ReplyDelete
 12. yks turqqa waa ^___^23 January 2015 at 23:05

  en vaa kestä ku oot nii ihana!! ei oikeesti kukaan lähe murtuneella jalallakaan lenkille.. eikä kukaan aattele että on luovuttaja ku ei lähe... Ite tietää aina parhaiten omat rajas! Just esim nytki sää luet kirjotuksiin ja keskityt vähän niinku olennaiseen! oot ihailtava ja järkevä tyttö!! ei ees sanoja oo kuvailemaan tätä tunnetta minkä herätät mussa XD arvostan

  ReplyDelete
 13. Kiitos kaikki kommenteista <33 pus

  ReplyDelete

Blog Archive