2 DECEMBER 6

12/26/2014

winte44
JACKET GT, SHOES TIMBERLAND*, BAG 2ND HAND, CAP HUF, LONG SHIRT WANG X HM,

Muutama päivä tätä vuotta enää jäljellä! Tuntuu hassulta että vuos oikeesti vaihtuu. Justhan oli 2014 vuoden aatto!
 Joulu on mennyt mukavasti kotosalla perheen kanssa. Tänään poistuin ekan kerran sisältä kahteen päivään. Sinänsä ihanaa vaan olla, mutta toisaaltaan mä alan itessäni havaitsemaan tekemisen puutteen piirteitä. Kaipaan jo vähän actionia tähän joulu lepäilyyn. Havaitsin muuten näiden joulupyhien aikana joulunviettoa kuvaillessa mun 50mm objektiivin olevan rikki. Se ei tarkenna, ollenkaan. Tää taitaa olla aika yleinen vika 1.4/ 50mm. En tiiä pitäiskö ostaa uus vai mitä tehdä… hmhmmhmh….

 Hyvää joulunaikaa kaikille <3!
***
Only a few days left of the year 2014! I can't believe that the year is really almost over… My Christmas-eve went really well with my family at home. I have been chilling at home three days to doing anything, just releaxing. Today I noticed that my 1.4/50mm lens is broken… It dosen't focus at all. I don't know what to do, because I really haven't planned to buy a new lens at the moment.
Have a really nice Christmas season everyone! <3
(K)uusiowinte1 8888 winte2winte5
7777

18 comments :

 1. Oh, that's sad to hear your lens is broken. Great outfit!

  ReplyDelete
 2. 666 KÄSITARKENNUS 666

  ReplyDelete
 3. Ah, tosi upeita ja inspiroivia kuvia! Ja tää asu on upea :-)

  ReplyDelete
 4. mulla oli sama ongelma tossa objektiivissa mutta ongelma korjaantu kun vaihdoin kameraa. en tiiä sit mikä oli vikana kun kuitenkin muut objektiivit toimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oo! Joo mäki oon kuullu et tollein saattaa käydä!
   Mut hmm ite en oo uutta kameraa nyt hankkimassa et pakko kai viedä huoltoon tai ostaa kokonaan uus :(

   Delete
 5. oh mighty lord 666 666

  ReplyDelete
 6. hei mulla olis long boardauksesta asiaa: pääsin kokeilemaan sitä tässä vähän aikaa sitten ja rakastuin ihan täysin, mistä kannattais hankkia ja mitä maksaa? Millon sä alotit ja mistä sä oot sun hankkinu? Vaikka täällä päin asvalttia on aika niukasti niin aattelin, että silti ois kiva. sanoisitko, että go for it?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähä kysymys et missä sää oot sitä tähä aikaa vuodesta päässy kokeilemaan xd?
   Ja suosittelen hankkimaan jos on kiinnostusta, eikö laudan käyttö jää vain kaupungilla kantamiseen :)!

   Ostin mun laudan neljä(?) vuotta sitten, aika sattumalta yhestä nettikaupasta, jossa se oli vika kappale. Hintaa tais olla lähemmäs 300€. Hyviä merkkejä mitä kannattaa kattoo on Lush ja Loaded (toki muitakin on mut nää tuli nyt ekana mieleen) xd. Mut kantsii selailla nettiä ja vähä googlailla laudoista tietoo ja miettii haluuko esim flexii lautaan vai ei. +miettii tarkotusta että ootko lähös laskee mäkiä vai mitä:)

   Toivottavasti oli jotai apua xdd

   Delete
  2. Kiitos, kyl tää nyt alkuun auttaa :D Joo no mun vähän on tällä kertaa digiexpoista saakka. Siellä päädyin kokeilemaan. Hei mut vielä, mitä mieltä oot näistä Junkyardinkin alle satasen laudoista? Kannattaako?

   Delete
  3. Riippuu millaseen käyttöön sitä meinaat. Mutta varmaan sellaseks ekaks lonkkariks varmaan ihan hyvä :)

   Delete

Blog Archive