WORDS I DON'T REMEMBER

8/11/2014

blogi9 Heips ja hyvää koulun alkua kaikille joilla se nyt on virallisesti alkanut. Mua ei sinänsä ota päähän koulun alku niin paljoa mitä yleensä on ottanut, vaan mua harmittaa lähinnä se että koulun myötä kesä loppuu. En hyväksy sitä. Musta tuntuu että alan käyttäytyä näin kun lehdet alkaa tippuilemaan xd…
 Syy miksi en näissä kuvissa paljoa katso kameraan on se että haluun esitellä mun kampausta JONKA TEIN ITSE. hahaha, eiks se oo sen arvonen? ps. älkää kysykö et kauan tota tein.

Ainiin. Jos jollain on jotain hyviä enkun kirjotuksiin lukemis vinkkejä niin otan niitä todella ilolla vastaan! Mä nimittäin todella tarviin jotain vinkkejä miten päästä enkun yo-kokeesta läpi.

***
Hi. My school year started today. I'm not really excited about it, but it doesn't feel so bad than last years. However I don't like to go back to school because summer is going to end when the school starts. I think I am going to start act like this when the first of leefs stars to falling xd.
The reason why I don't look straight to the camera is my hairstyle wich I made by myself. That's new thing to me. I am usually so bad to do hairstyles…


SHOES CHAMPIONS (2ND HAND), SHIRT 2ND HAND, JEANS GINA TRICOT, SUNGLASSES RAYBAN, BAG ZARA
blogi2blogi14blogi3blogi13blogi12blgoi0blogi1blogi7

21 comments :

 1. Ihanan rento asu! Oot Christa upee, tukka myös<3!

  ReplyDelete
 2. ohmy mitkä hiukset nainen ! ;3

  ReplyDelete
 3. Sä oot niin prooo <<3<3<33<3

  ReplyDelete
 4. haha, oot taitava :D mä en sais noita lettei aikaseks varmaan vaik kolme tuntii yrittäisin..

  ReplyDelete
 5. Siis toi kampaus on niiiin kiva!! tee joku video miten teet noi letit ku oon ihan surkee. mulla ei oo kauheen pitkät hiukset ni en tiä et onnistuisko se. mut aina voi yrittää!!
  http://amandaapamanda.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Miten julkaiset sun kuvat kun saat ne just ton kokosiksi ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, itsekkin oon kokeillu flickriä mut sit ne kuvat latautu blogissa ihan jumalattoman hitaasti...

   Delete
  2. Latautuuks mullakin sit?:O
   ei musta ainakaan :"

   Delete
  3. Kyllä ne sulla latautuu ihan heti, ainaski mun koneella :O

   Delete
 7. ihania kuvia!

  kannattaa lueskella (tai kuunnella) englanninkielisiä uutisia, esim bbc:n nettisivuilta. englanninkielinen kirjallisuus ja esim tv-ohjelmien pelkkä kuunteleminen tekstien lukemisen sijaan on kans jees, mutta uutiset on vähän erilaista ja ehkä hankalampaa sanastoa jota todennäkösemmin tulee kirjotuksissa vastaan. tsemppii!

  ReplyDelete
 8. Siul on ihana blogi, en oo vaa ikinä kommentoinu mitää! Kattelen vaa aina haltioissani kuvia :3 Niihi ylppäreihi kannattaa valmistautuu sillee laajasti eikä opetella jotain tiettyjä sanoja. Lue vaikka joku kirja englanniks jonka oot lukenu suomeks. Sillee saa sellasen laajan käsityksen kielestä ja sanonnoista. Tietty kandee viel tsekata kaikki koulukirjat läpi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon =)

   JA kiitos myös vinkeistä ! <3

   Delete

Blog Archive