14

8/20/2014

Heips! Oon alkanut taas eristäytymään kotia englannin kahdeksan kirjan ja kuuden historian kirjan kanssa. Toki Vellu (meijän koira) on pitänyt mulle erinomaista seuraa viihdyttämällä mua sen naurettavilla nukkumisasennoilla, seuraamalla mua kuin hai laivaa ja tosiaan oon myös joutunut jakamaan mun tyynyn sen kanssa… Oon tässä huomannut kuinka paljon koira tuo arkeen iloa!

Mulla ei oikeesti ollut aikaa postata, eikä oikein tehdä mitään muutakaan. En taida olla ainut jota tää yo-kirjotuksiin armoton pänttääminen kohtaa? Onneks ens perjantaina on Jyväskylässä Canvas festarit johon on aikomus suunnata kahdeks päiväks. Onks muita Canvasiin tulijoita ?? Nää kuvat ei liity oikein mitenkään toisiinsa, ainut yhdistävä tekijä on tää kesä, joka alkaa olla ohitse. Palaillaan!k6k10k2k14k5k7k3k13k1k16k88k9k17k4k11k67

10 comments :

 1. Oi että, sun blogi on vaan ihan mun lemppari!<3 ihan ku oisin viime yönä nähny untaki susta hehe...

  Pakko kysyy et ootko minkä pitunen? :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oohhhg !!! <333 kiitos!

   Ja oon about 167!

   Delete
 2. Sulla on kyl aivan huippu blogi! Mä oon jo pari viikkoo ettiny tollasta fonttii, mikä sun bannerissa on! Nimikin on ollu muistissa, mutta oon unohtanu sen. Muistaksä yhtää minkä niminen toi oli? (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmhmhmh oiskohan ollut joku signature XD netti taitaa olla täynnä noita samankaltaisia fontteja. TOhon samaan fonttiin nimittäi törmää nii usein et alan jo miettii vaihtoo zd

   Delete
 3. mistä noi mustavalkoset sukat?
  ps. ihana blogi ja ihana sinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon ! !!! ! ! !
   ja sukat on nettikauppa FrontRowShopilta :)

   Delete

Blog Archive