SKULLCANDY

7/02/2014

blog2
Sin Cos Tan - Love Sees No Colour
Chet Faker - Talk Is Cheap

Kuunteletteko te paljon musiikkia? Mulla soi spotify käynnissä melkeimpä koko ajan. Multa kysytään usein että "millasta musiikkia sää kuuntelet?". En ole okein koskaan oikein osannut vastata tähän. Kuuntelen niin erillaista musiikkia riippuen päivästä ja tilanteesta, että vaikea rajata mun musiikkia yhteen genreen. Jos haluutte tsekkailla mun spotify soittolistaa niin clickailkaa tästä ! Lisäilen sinne melkeimpä joka päivä uutta musaa.

  Jokunen aika sitten Skullcandy lanseerasi naisten oman kuulokemalliston. Skullcandyn uuden naisten malliston kuulokkeet ovat täysin räätälöidyt naisille, mitoituksen ja istuvuuden huomioon ottaen. Kuulokkeissa ei ole myöskään unohdettu ulkonäköä. Tsekkailkaa Skullcandyn video tästä ! Mulla on ollut tähän asti käytössä Skullcandyn iänaikaiset mustat kuulokkeet, mutta nyt oli oiva aika päivittää kuulokkeet, ja nämä sopivat tähän aivan täydellisesti. Vai mitä?

Kuulokkeet löydät Fashionstorelta täältä !
blog3 Glass Animals - Gooey ZHU - Faded BLOGI Jungle - Time Paperi T & Khid - Caligula blog1

Yhteistyös postaus*

5 comments :

 1. siis mitä vittuaaaah miten naisen korvan anatomia eroaa miehen korvasta :D:D:DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lienee sama juttu kuin miesten oma hammastahna... ei pysty käsittämään.

   Delete
  2. Hei!

   Naisten korva tosiaan on erilainen: on tutkittu, että naisen korva kuulee erilailla, kuin miehen ja myöskin naisen korva on rakenteellisesti erilainen kuin miehen. Eli designin lisäksi tässä mallistossa on otettu huomioon naisen korvan ominaisuudet.

   Aurinkoista kesää Fashionstorelta! :)

   Delete
 2. you must be a model, you are really beautiful
  kisses

  NEW SPECIAL SUMMER OUTFIT IN MY BLOG: atlantic sunset
  http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/atlantic-sunset.html

  ReplyDelete

Blog Archive