MONEY IS THE ANTHEM. IS IT?

7/19/2014

Tulin just äsken kotia Mikkelistä (töistä siis), ja olo on yhtä kuin kuollut. Mun työpiste sattu sopivasti täys aurinkoiseen paikkaan jossa mun päätä porotti koko päivän aurinko. Olin työpäivän lopussa melkeimpä varma että olin saanut auringonpistoksen laskiessani rahoja aivan päin persettä. hhahha xd

Ainii mun on pitänyt kertoa teille eräästä asiasta. Nimittäin minun ja Lana Del Reyn eriskummallisesta suhteesta. Mä en tiiä miks mutta oon pikkuhiljaa alkanut kylmenee tälle typylle, vaikka hän on kuulunut mun lemppari artisteihin jo ties kuinka kauan. Kulutin ennen sen joka ikisen biisin niin puhki etten pysty enää nykyään kuuntelemaan yhtäkään. No, mut nykyään jos sen biisi soi esim radiossa vaihdan automaattisesti radiokanavaa. Tai jos kuuntelen sen biisejä ihan tarkoituksellisesti mulle tulee vähintään 10minutin päästä itsemurhafiilis. Siis ei sen takia että sen musiikki ois huonoa (päin vastoin), vaan siitä että nään päässäni koko ajan sen kuvan kun Lana laulaa sen biisejä samalla ilmeellä biisistä toiseen (täällä esimerkkiä mitä tarkoitan) xd…..

Pari päivää taaksepäin eräs läheinen ihminen sanoikin mulle että "Mut nykyään alakuloisuus on coolia". Niin se kai on. Onks se?


Kuluneen parin viikon aikana mun Goprohon ja kännykkään on kertynyt muutama hassu_kuva, joten aattelin jakaa niitä teijän kanssa. Ainiii ja kuunnelkaa  noi biisiT !! !
Austra - Hulluu
Estelle - American Boy Feat. Kanye West Lorde - The Love Club
Kaikki kuvat via Phone tai GoPro!post6posssttpost9Käväisin Silvian kanssa viime keskiviikkona Jyväskylän asuntomessuilla. Wauuuutziii mitä taloja…. Kantsii käydä pyörähtää jos ootte lähettyvillä!blogggipost5Tää on mun ehdoton lemppari vinyyli. jsdjpost1postiipost11Mulla on muute maailman siisteimpiä nenäliinoja! haha tulee aika €€€€ olo ku noihi niistelee :P post7pos12Käytiin Mikan kanssa yks päivä laajavuoren seikkailupuistossa. Luultiin että se ois jotenkin ollut rentouttavaa liukua kaikkia vaijereita pitkin metsässä, mutta ei. Tuo puissa roikkuminen ja henkestä edestä pelkääminen oli sama kuin ois juossut puoli maratonin, ainakin mulle….possttpost3343 post2

15 comments :

 1. Ihania fiiliskuvia! Mä kävin just Turun Flowparkissa ja mä kans aattelin et jeeee kivaa&rentoo puissa kiipeilyy, mut haha jäätäväs paniikishan siel kuljettii ja aina ku laski vaijerin varassa ni mietti vaa et eiii helv miks oon täällä:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep... Samaa mäki mietin sielläxd
   Ja kiitos :-)

   Delete
 2. Vähä kivoja fiiliskuvia ch! Oot kyllä yks mun lempibloggaajista, pus!

  ReplyDelete
 3. ihana postaus<3 ja oon samaa mieltä lanasta nykyään hahaha liian uikutusta

  ReplyDelete
 4. haha jes vihdoin! mulle tuli toi sama lanadelrey inho joku reilu vuos sitten!! XD mua ärsyttää semmoset hitaat liikkeet ja oikein semmonen flekmaattisuus X_X ärsytti niin paljon et piti unlikettää sen fbsivut.. ihania fiiliskuvia X)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahha xdd hyVå anni!!! Iha samat fiilikset. !!

   Delete
 5. Ootte väärässä! Lana on paras !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvasin että kommentoit jotai tän tapasta xd

   Delete
 6. miten tonne laajavuoren seikkailupuistoon 'pääsee' tai mihin pitää ottaa yhteyttä ja paljon maksaa?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hhaha ei se sen vaikeempaa oo ku menee laajavuoren alas xd. Ja maksaa about 20€

   Delete
 7. Mistä toi sun biksu-yläosa on? Ihana ihana ihana !

  ReplyDelete

Blog Archive