MIRRORS

7/29/2014

post8 copy blog8TOP 2ND HAND, SHORTS 2ND HAND, SHOES NELLY, SUNGLASSES 2ND HAND, blog2blog4blogg1221blog6blog9blog3
Pictures with Mika

Heips. Ulkona ukkostaa(tai ukkosti) ja jouduin keskeyttämään postauksen teon tietokoneen räjähtämis pelossa. Kävin syömässä Sannin luona jätskiä ja sillä välin ukkonen oli lakannut, joten nyt postauksen teko jatkuu.

 Tein tässä jokunen aika sitten uuden salaisen private instagram käyttäjän, sillä oon huomannut että Instagrammailu on mennyt astetta vakavammaks. Nykyään mietin aivan liikaa mitä sinne laitan, ja mietin vielä lisää että "onko nyt muokkaukset varmasti hyvät" ym ym. Ja mulla on vähän sellanen tunne etten oo yksin tän kanssa. Insagrammia seuraa nykyään niin moni taho että sitä voisi jollakin tapaa pitää jo ihmisen "uutena Facebookkina", johon ei mitä tahansa kannata/voi pistää. Onks teil samat fiilikset?

***
Hi! A few days ago I created new secret (private) instagam account, because I am thinking too much what I add to my own "real" Instagram account. I think that I'm not alone with this. Before nobody really didn't stress that are the picture's edit good ( I am meaning like check the edits about 10 times before publish ). I don't have purpose to quit the old "real" Instagram accout (chsnafu), but now I have two accounts that I can publish different material. Is there someone else who have same thought :)?

12 comments :

 1. Ite ainaki sama fiilis, tosin ihan turhaan.. mutta siitä jotenki tulee hyvä mieli jos jotenki kuva on omasta mielestä "hienosti muokattu" tai muuten vaan niin taiteellinen :D Ehkä se vaan on niin että mitä hienommin muokattuja kuvia niin sitä enemmän ne herättää positiivista huomioo! Tosin se että onko nykyää instan tarkotus vaan kerätä seuraajia koska se ei todellakaan ole sitä että jaetaan vaan kuvia :D Ja ihana asu muute!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep.. toi seuraajien haaliminen on kyllä ihan totta.. harmi sinänsä :(

   Mut kiitos paljon Katja :) !

   Delete
 2. tuttu ilmiö, allekirjotan täysin! ite oon harkinnu nimittäin myös varjotilin perustamista, minne vois vaan lisätä ihan kökkölaatusia ja ei_niin_taiteellisia tai kiinnostavia kuvia täysin harkitsematta filtteriä ja rajausta, haha :--D

  ReplyDelete
 3. You look very good, great shorts! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hei muuten tosta instagramista, mitä muokkausohjelmaa sä käytät? :-) Just ihania sun kuvat ja älä kuule liikaa mieti! Hassuttelukuvia ja arkikuviakin pitää olla!!

  ReplyDelete
 5. Hienon kuvauspaikka ja tuo toppi näyttää tosi kivalta! Mä en osaa oikein stressata Instagramista, mutta en kyllä sinne olekaan koskaan laittanut mitä tahansa kuvia vaan yrittänyt olla jotenkin edes järkevä sen suhteen :)

  ReplyDelete

Blog Archive