GARDEN

7/27/2014

post2Mulla on aivan mahtava liikeidea jonka aion toteuttaa. Aion alkaa myymään netissä kaikkia erilaisia uimarenkaita. Valikoimassa olis mm. donitsi-renkaita, bagel-renkaita, sormus-renkaita ja kaikkia muita hauskoja (sanokaa jos keksitte joitain muita rengas vaihtoehtojaxd). Siis voitteko uskoa että metsästin tänään Citymarketista, Prismasta ja jopa Taloustalosta yhtä uimapatjaa (tai uimarengasta), mutta missään ei ollut. Myyjät vain tyytyväisenä kertoi että "ei meillä sellaisia valitettavasti ole". Eikö heinäkuu ois aika otollinen aika myydä kaikkia vesileluja? Meillä oli kavereiden kanssa suunnitelmissa viettää päivää uimalelujen kera läheisellä järvellä, mutta tämä uimapatjattomuus hiukan hankaloitti suunnitelmiamme.
 Alan tässä just kattomaan Star Wars 4:sta. Eiks Star Warsit kuuluis jonkinlaiseen yleissivistykseen? Aattelin nyt kuitenkin korjata tämän vääryyden ja vetästä sunnuntai yön kunniaks puolikkaan trilogiasta läpi (4-6).

SHOES HM, SUNGLASSES RAYBAN, TOP HM TREND, BAG ZARA, SKIRT KAPPAHL, WATCH DANIEL WELLINGTONcopycopupost1242 post42post6IMG_1689 copypost1

5 comments :

 1. Missä välissä siun hiukset on päässy vaalenemaan noin paljon! Rakastin niitä hieman tummempia ihan älyttömästi

  ReplyDelete
 2. Mäkin oon haaveillu uimarenkaasta tai patjasta!!! Siklä ois nii kiva lillua XD kuulin jostai et hong kongissa siellä kaupassa myytäis jonkilaisia nii käy kattoo sieltä:)

  ReplyDelete
 3. Eikä :D just eilen itekin etsiskelin uimapatjaa naapurin pojan synttärilahjaks ja ainoo mitä koko kaupungista löysin oli joku niiskuneitipatja!? Sinne jäi...

  Ihana asu! :)

  ReplyDelete
 4. Rinkeli-rengas ;)

  ReplyDelete

Blog Archive