Mitä festareille ? TIPS

6/13/2014

fest2fest6fest4fest1fest68fest5
Tän kesän festarit lähestyy kovaa vauhtia! Ootteko jo päättänyt mihin suuntaatte, ja mitä pistätte päälle :p? Selaisin vähän internetin ihmeellistä maailmaa ja keräilin muutaman inspis kuvan tuohon ylös. Miltäs näyttää? Moni yllä olevista kuvista on Coachella festareilta USA:sta. Meinasin tippua tuolilta ja ruveta itkemään kun näin tuon kyseisen festarin esiintyjälistan. No, nyt on ainakin yksi unelma lisää joka pitää toteuttaa!


Löysin myös mun viime vuoden Ruisrock festari asut. Mulla oli ekana päivänä hattu, liehuke"viitta" ja sandaalit. Sen päivän jälkeen lupasin ittelleni että festareille en pue enään mitään niistä. Hattu tippuili koko ajan ihmismassassa ja mun varpaat tallottiin mössöks knife partyn pitissä, eikä se liehukeviittakaan ollut mikään maailman käytännöllisin.

Joten kysymys kuuluukin: Valitseeko festareille A)näyttävän asun, joka sisältää hatun ja sandaalit ym. vai B) mukavamman asun, joka sopii moshaamiseen, ja välttää varpaiden tallotuksi tulemisen. Toisaaltaan jos mun tän kesän festari suuntaus on Flow niin taitaa mossaukset jäädä väliin, ja valitsen vaihtoehto A:n. Kumman te valitsette kun suuntaatte kohti festareita? Vai voiko nämä kenties yhdisää?fest8fest88Photos from : lustforlife, carolines mode, style.com, vogue.com

9 comments :

 1. lovely looks
  kisses

  NEW OUTFIT IN THE BLOG! BLUE & YELLOW OBSESSION
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/blue-yellow-obsession-and-heart-of.html

  ReplyDelete
 2. Oi ihanaa inspistä! Oon menossa ruisrokkiin jokaisena päivänä, ja aattelin tänävuonna panostaa myös pukeutumiseen! Jeejee, can't wait!

  ReplyDelete
 3. hei mikä se sun objektiivi olikaan millä saa vähänniinkuin laajakuvaa mutta ei kumminkaan fisheye? :-)

  ReplyDelete
 4. Voispa suomessakin pitää maksimekkoja ja muita liehuke juttuja, mutta koska täällä ahdetaan aina pienelle alueelle paljon ihmisiä, niin tuommoiset vaatteet vaan ei ole käytännöllisiä.. Tarttuu joka paikkaan, ihmiset talloo helmoille, hatut tippuu jne.

  Itse suosin semmoista vaatetusta, että näyttää hyvältä, mutta ei ole kallista. Esim. kengät joutaa yleensä melkein heti festareiden jälkeen roskiin, kun mun tuurilla festareilla sataa ja paikat mutaantuu helposti kun tuhannet ihmiset siellä rämpii.

  Toisin sanoen festarivaatteiksi mahdollisimman yksinkertainen vähä liehukkainen ja halpa vaatetus, mutta tietenkin näyttävä.
  Itse en meinaa kulkea kuin moottoriurheilu tapahtumissa tänä vuonna, joten semmoisissa nyt ei tarvi niin mahdottoman fiini edes olla :D

  ReplyDelete
 5. kompromissi voisi olla, että laitat näyttävät vaatteet, mutta jätät hatun kotiin, ja kuitenkin jotkut turvallisemmat kengät kuin sandaalit :D

  ReplyDelete
 6. sulla kun on tossa viimesen kuvan kollaasin vasemmassa kuvassa puhelin ja siinä kuoret, nii mistä oot nää kuoret hankkinu ? mulla taitaa olla samanlaiset ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on verkkokaupasta nimeltä Chicwish :)

   Delete

Blog Archive