FEELING GOOD

6/07/2014

Oltiin eilen poikaystävän kanssa lenkillä, tai mä juoksin ja Ruben pyöräili. Ilma oli mitä täydellisin! Oli just lakannut satamasta ja ilma oli ihanan raikas. Mä oon taas alkanut urheilemaan. Mulle tulee tälläsiä ihme kausia että oon super inspiroitunut käymään lenkillä ja tekemään lihaskuntoa ymymym. mut tän innostuksen on tapana lopahtaa aika nopeesti. Kohta tulee sellanen "äh en mä jaksa"-vaihe, ja sit oon taas pari kuukautta tekemättä mitään. Päätin just äsken ku kirjotin edellä olevan lauseen, että nyt pidän tän urheiluinnostuksen päällä, vaikka pakolla! Sitä aina välillä sattuu unohtamaan kuinka hyvä olo urheilusta tulee.

***
I was jogging yesterday with my boyfriend, I ran and Ruben bicycled. Weather was perfect! Air was so fresh after rain. I have started excercising again. Sport is like a season to me, sometimes I'm super inspired to do sports but usually that inspiration fades away pretty soon. I just promised to myself that I keep my sporthype on!! I easily forget how great feeling exercising causes.
part24rbrpart2rubenblogd part23 part22rubenblog5rubenblog1

7 comments :

 1. I love the picture. really nice light!
  kisses

  NEW OUTFIT IN THE BLOG: READY FOR THE MATCH
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/ready-to-match.html

  ReplyDelete
 2. hhaha mulla on ihan sama homma ton urheilun kaa! välillä ei mitään muuta tekiskään, mut välillä sitte ei liikuta evääkään..

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana valo ja tunnelma näissä kuvissa. Ilta-aurinko ja kesä, rakkautta! <3

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana valo ja tunnelma näissä kuvissa. Ihastelin samaa valoa jo instagrammissa, joten nyt oli ihan pakko kommentoidakin. Kesä ja ilta-aurinko on niin parasta! <3

  ReplyDelete

Blog Archive