CELEBRATION

6/09/2014

yo8Pari viikkoa taakse päin oli se monia kohdannut ylioppilasjuhlapäivä. Mua se kohtas kampaajan ja juhlissa vierailijan roolissa. Toimin Sannin personal kampaajana ennen juhlia, ja täytyy nyt todeta ettei se hiuksien laitto helppoa hommaa ole. Yliarvioin mun taidot reilusti yläkanttiin. Mut lopputulos oli hyvä, eikö niin Sanni ?
 Sannin juhlista riensin kahden muun ystävän juhliin ja viimeisenä Mikan kanssa Mikon juhliin Muurameen. Mikon sisko Julia valmistui samaan aikaan leipuri-kondiittoriksi, ja Julia oli itse tehnyt kaikki leivonnaiset ja herkut. Kattokaa nyt noita herkkukuvia! Kaikissa juhlissa oli niiiiin hyvät tarjoilut että rukoilin mun mahan puolesta vikoissa juhlissa. hahah xd

***
Some pictures from couple weeks ago, when my good friends Mikko and Sanni graduated. yo2yo6yo166yo7yo9yo4yo1yo10yo15 Kuvat Mikko ja Sanni

13 comments :

 1. Tälläinen tosi aiheeseen kuulumaton kysymys, mut mitä kulmakynää/väriä käytät? Näyttää nimittäin just sellaselta sävyltä mitä oon ettiny koko ikäni! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen täysin rakastunut noihin siun hiuksiin, ne ovat vaan tällä hetkellä jotain niin täydellistä! <3

   Delete
  2. ano- käytän sellasta lumenen kynää!! --> http://beautyshop.bg/userfiles/productlargeimages/product_22251.jpg piti oikein linkata ku en osannut selittää paremmin kyseistä kynää xd. Mutta mun sävy näyttäis olevan tuo 2 !

   Delete
  3. Nevaeh- Kiitos <333333 !!

   Delete
  4. Uu täytyypä käydä bongailee tota lähimmästä marketista, suuri kiitos!

   Delete
 2. TUKKA ONNISTU JEE KIITOS VIELÄ <3 olet ihana

  ReplyDelete
 3. i love your male friends style

  NEW OUTFIT IN THE BLOG! BLUE & YELLOW OBSESSION
  http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/blue-yellow-obsession-and-heart-of.html

  ReplyDelete
 4. Nuo sun hiukset on nyt aivan älyttömän hyvän väriset!! Mätsää jotenkin sun kasvojen värin ja kulmien ja tuon huulipunan kans ihan täydellisesti :)

  ReplyDelete
 5. Amazing photos! :)

  www.anetesdomas.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Mika näyttää ihanalta kun hän hymyilee! Teillä kaikilla on tosi kaunis hymy! Harmi että te ootte niin vakavia asukuvissanne;)

  ReplyDelete

Blog Archive