ALL BLACK?!?!

4/01/2014

blog4blog7
       sunglasses 2nd hand, jacket from boyfriend's wardrobe, shoes junkyard*, pants motel rocks*, black shirt zarablog2_MG_3642 copyblog5blog6blog1blog3 Miks musta tuntuu että kun kirjotan tekstin postauksen loppuun nii kukaa ei lue sitä. Vaikka tosin varmaan 90% blogeissa teksti on aina jälkeen kuvien. Haha xd.
 Katselen just tässä ikkunasta ulos ja harmittelen kuinka kevät taas perui tulonsa. Ulkona sataa lunta, ja maa on valkoinen. Tykkäsin enemmän siitä aurinkoisesta säästä….


PS::S:S:S:
Uusi Turkulainen, kolmen nuoren naisen perustama vaatemerkki JULJA julkaisi viime viikolla JULJA to USA joukkorahoituskampanjan. Kampanjan tarkoituksena on kerätä 25 000€ tukea USA:n kansainvälistymiskiertuetta. JULJAa voi tukea täällä, ostamalla esim. söpöjä postikortteja tai tottakai Juljan vaatteita. Kamppiksen kautta on myös ainoa mahdollisuus tilata JULJAn Runnin from the dream malliston vaatteita ennakkotilauksella :)
Zaadv9JSHEUHbhZ_iOB9GwQ8be-o__ackK-UrV2iXoc

9 comments :

 1. ihana asu! kokomusta toimii kyllä aina :-)

  ReplyDelete
 2. Vitsi, mä niiin tykkään tosta takista <3

  http://heelja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihana ku sanoit loppuun tuosta kamppiksesta! Ja hei pakko kysyä :D Miten noissa hyppykuvissa, niin onnistuuko yleensä tuo kuva kuin monennella kerralla? :D Ite varmaan joutus hyppiin ikuisuuden, että näyttäis yhtään asialliselta ja että kuvaaja ois ollenkaan aikataulussa :D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei hyvä!! =)
   hahah, yleensä mullakin on pomppimista jos otan hyppykuvia mutta tällä kertaa (en kyllä tiiä mistä johtu) ei tarvinnu ku ottaa iha pari kuvaa ! Taidettii ottaa about 4 kuvaa yhteensä ja melkein kaikki oli iha julkasukelposia xd

   Delete
 4. Täällä ainakin yks joka lukee ihan loppuun asti:)

  ReplyDelete
 5. Ei haittaa vaikka teksti olisi vasta kuvien jälkeen, minä ainakin luen loppuun asti ^_^

  ReplyDelete

Blog Archive