WEN WEN

2/10/2014

Jotain uutta alesta. Helyt Cubuksesta ja hm:ltä. Kengät Biancosta. Mun huoneessa on niin paljon ylimäärästä kamaa joille oon keksinyt super hyvän tavan piilottaa ne. Mun tavarapiilot löytyy mun huoneen kenkälaatikoista, jotka oon sijotellut ympäri huonetta. Jotkut oon kasanut päällekkäin torneiks. Eiks ookkin hauskoja?
***
Something new from sale. Jewelry from cubus and shoes from bianco. I have hided my all unnecessary things on the shoes boxes. The boxes are part of my decoration. I think it's good idea. Do you like it :) ?

8 comments :

 1. seuraatko ketään youtubereita? näistä kuvista tuli jotenki mieleen zoella ja mietin vaan että tiedätkö sen? haha

  ReplyDelete
 2. Ihanat korkkari löysit ja mahtava huone

  ReplyDelete
 3. aaaaah miten ihania juttuja <3 ! varsinkin tuo pieni bambi :--) laatikot on mullekin pelastus tavarapaljouden piilottamista varten.

  - Hanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. <333 hihii bambi on mun ainainen kaveri mun tietsikkapöydällä :)

   Delete
 4. Noi kengät on täydelliset♥!

  ReplyDelete

Blog archive